No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotunnuksen valvonnan määrittäminen

Voit lisätä verkkotunnusten valvonnan tiettyihin verkkotunnuksiin, jotta voit seurata niihin tehtyjä muutoksia. Lähetämme sinulle sähköpostipäivitykset 24 tunnin kuluessa, kun valvottu verkkotunnus muuttuu.

Saat lisätietoja täältä: Verkkotunnusten jälkitoimitusten ja valvonnan usein kysytyt kysymykset

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse Osta/myy -valikosta Jälkitoimitukset ja valvonta .
  7. Napsauta kohdassa Tarkkaile verkkotunnusta Lisää valvonta .
  8. Anna esiin tulevassa Lisää verkkotunnuksen valvonta -ikkunassa verkkotunnukset, joita haluat valvoa, yksi verkkotunnus riviä kohti ja napsauta sitten Seuraava . Älä sisällytä etuliitettä "www".
  9. Kirjoita Sähköpostiosoite 1 -kenttään sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän ilmoitukset.
  10. (Valinnainen) Jos haluat vastaanottaa sähköpostipäivityksiä toiseen osoitteeseen , syötä Sähköpostiosoite 2 -kenttään toinen sähköpostiosoite.
  11. Napsauta OK ja napsauta sitten OK uudelleen.