Verkkotunnuksesi käyttäminen ja sähköpostitilin määrittäminen

Luomalla verkkotunnuspohjaisen sähköpostitilin henkilökohtaiseen käyttöön voit ilmaista itseäsi yksilöllisellä osoitteella. Jos luot yrityksellesi sähköpostitilin käyttämällä verkkotunnustasi, saat ammattimaisen sähköpostiosoitteen, joka herättää luottamusta asiakkaissasi ja rakentaa brändille uskottavuutta.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (kohdassa Tekstikuvake), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

1. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  2. Napsauta luettelossa olevaa verkkotunnusta, jolloin sen Verkkotunnuksen asetukset -sivu avautuu.
    • Napsauta Käytä omaa verkkotunnustani -painiketta:
    • Käytä omaa verkkotunnustani

• Napsauta kohdan Määritä sähköpostitili alta Määritä.
    • Valitse Ammattimainen sähköposti -sivulta tarpeisiisi sopiva sähköpostipaketti ja napsauta Osta-painiketta.
    • Tarkista ehdot ja suorita ostos.