No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotunnushaku tallennetaan

Seuraa eri verkkotunnuksia luomalla tallennettu haku, joka perustuu tiettyihin verkkotunnussuodattimiin. Tämä auttaa sinua hallitsemaan verkkotunnuksiasi tietyillä asetuksilla, kuten nimipalvelimilla ja automaattisen uusinnan asetuksilla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse avattavasta Suodatin -valikosta.
    Verkkotunnussuodatin
  3. Valitse haluamasi suodatusvaihtoehdot ja napsauta Käytä
    Verkkotunnus Ota muutokset käyttöön
  4. Anna hakulle nimi Nimi haulle -kentässä ja valitse sitten Tallenna .

Lisätietoja

• Muokkaa tallennettuja hakuja valitsemalla avattavasta Tallennetut haut -valikosta, valitse muokattava haku ja päivitä määritteet. Voit myös poistaa haun valitsemalla roskakorikuvakkeen avattavasta valikosta.
  • Järjestä verkkotunnuksesi edelleen käyttämällä kansioita tai esimääritetyt profiilit.