No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotunnusten jälkitoimitusten peruuttaminen ja valvonta

Jos et halua enää valvoa tai jälkitoimittaa verkkotunnusta, voit peruuttaa verkkotunnuksen jälkitoimitukset ja valvontapalvelusi Verkkotunnuksien hallinnan kautta.

Verkkotunnuksen jälkitoimitusten ja valvonnan peruuttaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse Omat tuotteet -osiossa Verkkotunnukset/Verkkotunnuksien hallinta .
  3. Valitse Osta/myy -kohdasta Jälkitoimitukset ja seuranta .
  4. Valitse verkkotunnukset, jotka haluat peruuttaa.
  5. Napsauta Poista valitut .
  6. Valitse Poista jälkitoiminnot ja valvonta .
  7. Napsauta OK kahdesti.