Myy verkkotunnuksia GoDaddy-palvelun kautta 7 päivää kestävässä julkisessa huutokaupassa

GoDaddy-huutokauppojen avulla voit listata verkkotunnuksesi myytäväksi 7 päivää kestävässä julkisessa huutokaupassa.

Voit asettaa haluamasi lähtöhinnan. Se on minimitarjous, jonka ostajat voivat tehdä verkkotunnuksesta. Potentiaaliset ostajat tekevät tarjouksia, ja korkeimman tarjouksen tehnyt osallistuja voittaa verkkotunnuksen huutokaupan päätyttyä. Voit asettaa myös hintavarauksen. Tämä merkitsee, että verkkotunnus myydään vain siinä tapauksessa, että voittava tarjous on vähintään yhtä korkea kuin tämä kynnyshinta.

Huomautus: Potentiaaliset ostajat eivät näe itse hintavarausta. He pystyvät kuitenkin näkemään, että hintavarus on määritetty, ja he näkevät myös, onko joku ostaja saavuttanut hintavaruksen.

Saat lisätietoja listauksiin liittyvistä vaihtoehdoista tutustumalla tähän artikkeliin: GoDaddy -huutokauppojen listaustyypit.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-‌‌huutokauppojen tilillesi.
  2. Valitse ylävalikosta Listaa verkkotunnus. Listaa verkkotunnus -sivu tulee esiin.
  3. Huomautus: Jos et ole lisännyt vähintään yhtä maksutapatyyppiä GoDaddy-huutokauppojen tiliisi, näkyviin tulee Tiliä ei löytynyt -ilmoitus. Näytä Muokkaa GoDaddy Auctions® -tilisi asetuksia maksutyypin lisäämisohjeet valitsemalla OK. Kun olet valmis, palaa Listaa verkkotunnuksesi -sivulle valitsemalla Huutokauppaa verkkotunnus.

4. Anna Verkkotunnus- ja Vahvista verkkotunnus -kentissä sen verkkotunnuksen nimi, jonka haluat listata.
  5. Valitse Listaustyyppi-kohdassa 7 päivän julkinen huutokauppa.
  6. Täytä seuraavat tiedot Lisää listaustiedot -osiossa:
    • Lähtöhinta – Anna lähtöhinnan minimisumma Yhdysvaltain dollareina. Hinnan on oltava vähintään 20 USD.

Huomautus: Jotta voit listata myyntiin verkkotunnuksen, jonka hinta on yli 50 000 USD, listauksen tyypin on oltava Tarjous/vastatarjous. Lisätietoja on kohdassa Verkkotunnusten myyminen tarjouksella/vastatarjouksella tai Osta nyt -listaukset.

• Valinnainen: Lisää hintavaraus – Valitse tämä, jos haluat myydä verkkotunnuksen vain siinä tapauksessa, että korkein tarjous vastaa tätä kynnyshintaa. Anna alhaisin hinta, jonka hyväksyt myyntihinnaksi (USD). Tämä on maksullinen toiminto.
    • Valinnainen: Valitse huutokaupan päättymisaika – Valitse aika-alue, jolloin haluat huutokaupan päättyvän.
    • Luokka – Valitse luokat, joissa haluat listata verkkotunnuksesi.

Huomautus: Saat yhden ilmaisen luokan osana listaustasi, ja voit halutessasi ostaa neljä muuta luokkaa lisämaksua vastaan.

• Valinnainen: Sisältää verkkosivuston – Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat sisällyttää nykyisen ja toiminnassa olevan verkkosivustosi mukaan verkkotunnuksen myyntiin. Jos tämä valitaan, listauksesi mukana näytetään linkki verkkosivustoosi.
    • Valinnainen: Sisältää aikuissisältöä – Valitse tämä vaihtoehto, jos verkkosivustosi sisältää aikuisille tarkoitettua sisältöä.
    • Valinnainen: Kuvaus – Anna listattavan verkkotunnuksen kuvaus. Jos sinulla on verkkotunnusta koskevaa verkkoliikennedataa, voit lisätä sen mukaan kuvaukseen.
  7. Valinnainen Lisää näkyvyyttä -osiossa voit parantaa lisämaksusta verkkotunnuksesi näkyvyyttä seuraavien tason korotusten avulla:
    • Laita listaukseni etusivun esittelyyn – Valitse tämä, jos haluat listata oman verkkotunnuksesi näkyvästi Huutokaupat-pääsivun “Esittelyssä olevat listaukset” -osiossa.
    • Laita listaukseni esille oman luokkansa esittelyosiossa – Valitse tämä, jos haluat listata verkkotunnuksesi näkyvästi sitä vastaavan luokan verkkotunnusten pääosiossa.
  8. Tee jokin seuraavista toimista Maksujen vastaanottaminen -osiossa:
  9. Valitse Sopimukset-osiossa kohdat, jotka ilmaisevat sinun lukeneen ja hyväksyneen kaikki asiaankuuluvat sopimukset sekä GoDaddy-huutokauppojen uuden hinnoittelurakenteen.
  10. Valitse Valmis, jos haluat siirtyä kassalle, tai valitse Luo toinen listaus, jos haluat listata jonkin toisen verkkotunnuksen myytäväksi ennen siirtymistä kassalle.

Huomautus: Jos et valinnut mitään tason korotuksia ja sinulla on jo GoDaddy-huutokauppojen jäsenyys, sinun ei tarvitse siirtyä kassalle listauksesi viimeistelyä varten.

Listauksesi aktivoiminen GoDaddy-huutokaupoissa voi kestää enimmillään 72 tuntia.