No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verkkotunnusten myynti 7 päivän julkisessa huutokaupassa

GoDaddy Auctions® antaa sinun listata verkkotunnuksesi myytäväksi 7 päivän julkisessa huutokaupassa.

Määrität kysyttävän hinnan, joka on vähimmäishinta, jonka ostajat voivat antaa verkkotunnukselle. Potentiaaliset ostajat tekevät tarjouksia, ja korkein tarjoaja voittaa huutokaupan päättyessä. Voit myös asettaa varahinnan, jotta verkkotunnus myy vain, jos voittanut tarjous saavuttaa kynnyksen.

Huomautus: Mahdolliset ostajat eivät näe varaushintaa, mutta näkevät, että olet asettanut sen ja onko joku saavuttanut sen.

Lisätietoja luetteloasetuksistasi, katsoGoDaddy-huutokaupan listausvaihtoehdot .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-huutokaupat tili.
  2. Valitse ylävalikosta Lisää verkkotunnus . Nimeä toimialue -sivu tulee näkyviin.
  3. Huomautus: Jos et ole lisännyt vähintään yhtä maksutyyppiä GoDaddy Auctions -tiliisi, näyttöön tulee Tiliä ei löydy -viesti. Klikkaus OK siirtyäksesi Omat asetukset -sivulle. KatsoGoDaddy-huutokaupat-tilin asetusten muokkaaminen ohjeet maksutyypin lisäämiseen. Kun olet valmis, napsauta Lisää verkkotunnus palataksesi Listaa verkkotunnuksesi -sivulle.

4. vuonna Verkkotunnus ja Vahvista verkkotunnus kirjoita luetteloitava verkkotunnus.
  5. Alkaen Luettelotyyppi , valitse 7 päivän julkinen huutokauppa .
  6. vuonna Lisää yritystiedot osassa, suorita seuraava:
    • Hintatarjousmäärä - Syötä aloitushinta Yhdysvaltain dollareina. Sinun on annettava vähintään 20 dollaria.

Huomautus: Jos haluat listata verkkotunnuksesi yli 50 000 dollaria, sinun on käytettävä Tarjous / Laskutarjous-luettelotyyppiä. Katso lisätietojaVerkkotunnusten myyminen Tarjous- / Vastatarjous- tai Osta nyt -ilmoituksilla .

• Valinnainen: Lisää varaushinta - Jos haluat myydä verkkotunnusta vain, jos voittotarjous saavuttaa kynnyksen, valitse tämä vaihtoehto ja kirjoita sitten hyväksyttävä vähimmäissumma Yhdysvaltain dollareina.
    • Valitse huutokaupan lopetusaika - Valitse ajanjakso, jona haluat huutokaupan päättyä.
    • Kategoria - Valitse luokat, joissa haluat verkkotunnuksesi olevan luettelossa.

Huomautus: Saat listallasi yhden ilmaisen luokan ja voit ostaa neljä muuta luokkaa lisämaksusta.

• Valinnainen: Sisältää verkkosivuston - Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat sisällyttää nykyisen, elävän verkkosivustosi verkkotunnuksen myyntiin. Kun tämä valitaan, linkki verkkosivustolle näkyy luettelossasi.
    • Valinnainen: Sisältää vain aikuisille suunnattua sisältöä - Valitse tämä vaihtoehto, jos verkkosivustosi sisältää vain aikuisille suunnattua sisältöä.
    • Valinnainen: Kuvaus - Kirjoita luetteloamasi verkkotunnuksen kuvaus. Jos sinulla on verkkotunnuksen liikennetietoja, voit lisätä ne kuvaukseen.
  7. Valinnainen: vuonna Lisää näkyvyyttä -osassa voit lisätä verkkotunnuksesi näkyvyyttä seuraavilla päivityksillä:
    • Tee luettelosta kotisivun ominaisuus - Valitse, jos haluat lisätä verkkotunnuksesi huutokauppojen kotisivun Ominaisuudet-osioon.
    • Tee luettelosta luokkasivuominaisuus - Valitse luetteloaksesi verkkotunnuksesi vastaavan Luokkasivun Luokka-luettelot-osiossa.
  8. vuonna Maksujen vastaanottaminen tee jokin seuraavista:
  9. vuonna Sopimukset -osiossa, että olet lukenut ja hyväksynyt kaikki asiaankuuluvat sopimukset sekä GoDaddy Auctionsin uuden hinnoittelurakenteen.
  10. Klikkaus Viedä loppuun jatka kassalle tai napsauta Luo uusi luettelo luetteloida toinen verkkotunnus ennen uloskirjautumista.

Huomautus: Jos et ole valinnut päivitysvaihtoehtoja ja sinulla on jo GoDaddy Auctions -jäsenyys, sinun ei tarvitse siirtyä kassalle viimeistelläksesi ilmoituksesi.

GoDaddy Auctionsin aktivointi voi kestää jopa 72 tuntia.