No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verojen lisääminen

Määritä, kuinka keräät veromaksuja maittain tai alueittain asiakasostoksille. Veroprosentit on yleensä asetettava vain kerran, ellei muutat tai sinulla on useita paikkoja, joista lähetät.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Siirry hallintapaneelista kohtaan asetukset ja valitse Verottaa .
  4. Vaihda oletusasetuksesta (Ei veroa) napsauttamalla Lisätä avata Lisää verosääntö ikkuna.
  5. Valitse Maa / alue .
  6. Kohdista tietyn sijainnin veroasetukset kohdasta Osavaltio / provinssi , valitse Kaikki osavaltiot / provinssit joka soveltaa veroastetta maan / alueen tasolla. Tai valitse mikä tahansa osavaltio tai maakunta, jos haluat soveltaa verokantaa yksittäisen osavaltion / maakunnan tasolla.
  7. Näytä kassalla kenttä antaa automaattisesti kuvauksen asiakkaille.
  8. Veroluokka vaihtoehtoja tarjotaan myös. Syötä Hinta sijainnille. (Voit asettaa eri hinnan kullekin lisäämällesi sijainnille.)
  9. Valitse valintaruutu Tuotteeni hinnat sisältävät jo verot yksittäisille veropaikoille.
  10. Klikkaus Tallentaa soveltaa sijainnin asetuksia ja palata Verot sivu.
  11. Huomautus: Lisää uusi veroaste, kuten yksi maalle / alueelle ja toinen osavaltiolle / provinssille, toista nämä vaiheet tarpeen mukaan.