Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Verojen lisääminen

Määritä, miten keräät verotietoja maittain tai alueittain asiakasostoksia varten. Veroprosentit on yleensä määritettävä vain kerran, paitsi jos muutat tai sinulla on useita toimipaikkoja, joista lähetät toimituksia.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Siirry Koontinäytön Asetukset -kohtaan ja valitse Vero .
  4. Jos haluat vaihtaa oletusasetuksesta (Ei veroa), napsauta Lisää avataksesi Lisää verosääntö -ikkunan.
  5. Valitse maa/alue .
  6. Vastaaksesi tietyn sijainnin verotusasetuksiin, valitse osavaltio/provinssi -kohdasta Kaikki osavaltiot/provinssit, joka soveltaa veroprosenttia maan tai alueen tasolla. Tai voit valita minkä tahansa osavaltion tai provinssin soveltaaksesi verokantaa yksittäisen osavaltion/provinssin tasolla.
  7. Näyttö kassassa -kenttä tarjoaa automaattisesti kuvauksen asiakkaille.
  8. Veroluokka -vaihtoehdot ovat myös saatavilla. Anna sijainnille Hinta. (Voit asettaa eri hinnan kullekin lisäämällesi sijainnille.)
  9. Valitse valintaruutu Omat tuotteeni hinnat sisältävät jo verot yksittäisissä veropaikoissa.
  10. Ota sijainnin asetukset käyttöön ja palaa Verot -sivulle valitsemalla Tallenna.
  11. Huomautus: Jos haluat lisätä ylimääräisen veroprosentin, kuten yhden maalle/alueelle ja toisen osavaltiolle/provinssille, toista nämä vaiheet tarvittaessa.

Vaikka emme olisikaan veroasiantuntijoita, meillä on hyviä yleisiä verovinkkejä oppitunnissa 10 kohdasta Lisää verkkokauppa verkkosivustoosi.