Verojen lisääminen

Riippuen siitä, missä olet ja missä asiakkaasi ovat, joudut todennäköisesti veloittamaan verot myynnistäsi ja sitten raportoimaan ja maksamaan nämä verot hallituksellesi. Verojen vahvistamisen pitäisi helpottaa asioita silloin, kun on aika tehdä verot ja maksaa ne.

Huomautus: GoDaddy ei toimita tai maksa verojasi. Sinun tulee aina tarkistaa paikalliselta verohallinnolta tai verotukselliselta kirjanpitäjältä, että yrityksesi toiminta on perustettu oikein, laskut asiakkailtasi oikean liikevaihtoveroprosentin ja varmistaa, että ilmoitat ja maksat verot oikein.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytössä Kaupankäynti ja valitse Yleiset -osiosta Verkkomyymälän fyysisten ja digitaalisten tuotteiden verot.
  4. Huomautus: Aseta verot verkkotapaamisille erikseen. Valitse Asetukset ja Tapaamiset -kohdasta Vero .

1. Valitse Lisätä .
  2. Valitse Maa/alue ja sitten osavaltio/provinssi (mukaan lukien Kaikki osavaltiot/provinssit), jos sovellettavissa. Kun asetukset on määritetty, et voi muokata näitä kahta kenttää, ja sinun on luotava uusi verosääntö, jos haluat muuttaa niitä.
  3. Muokkaa kuvausta, jonka asiakkaat näkevät lähtiessään Näytä kassalla -kentässä.
  4. Saatavilla on myös veroluokkivaihtoehtoja , joista jokaisella on oma veroprosenttinsa. Aseta eri verokanta kullekin lisäämällesi sijainnille tai lisää muita veroluokkia.
  5. Valitse valintaruutu Omat tuotteeni hinnat sisältävät jo veron, jotta tuotteista voidaan periä veroja, kun ihmiset näkevät ne myymälässänne lisätyn hinnan sijasta kassalla, ja veloita toimitusvero, jos alueesi sitä vaatii.
  6. Valitse Tallenna.
  7. Jos haluat lisätä ylimääräisen veroprosentin, kuten yhden maalle/alueelle ja toisen osavaltiolle/provinssille, toista nämä vaiheet tarpeen mukaan.

Vaikka emme olisikaan veroasiantuntijoita, meillä on hyviä yleisiä verovinkkejä oppitunnissa 10 kohdasta Lisää verkkokauppa verkkosivustoosi.