4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vertaile 4. sukupolven omien palvelinten sopimuksia

GoDaddyn neljännen sukupolven omia palvelimia on saatavana kahdeksassa paketissa - neljä tavallisella kiintolevyllä (HDD) ja neljä solid -state -asemalla (SSD). Kukin paketti on saatavana kolmella tukitasolla: Itse hallittava, Hallittu ja Täysin hallittu. Katso alla olevista taulukoista löytää sinulle parhaiten sopiva sopimus ja tukitaso tai katso, mitä nykyinen sopimuksesi sisältää.

Huomautus: Jos etsit 4. sukupolven VPS -sopimuksia, meillä on myös niitä .

4. sukupolven omat palvelinsuunnitelmat (HDD)

Suunnitelman nimi DED4-32G DED4-64G DED4-128G DED4-256G
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -ytimet/säikeet 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
Suorittimen taajuus 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Tallennus HDD 2 x 4000 2 x 4000 2 x 8000 2 x 8000
RAID-taso 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt)
Käyttöjärjestelmä Kaikki sopimukset: Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

4. sukupolven omat palvelinsuunnitelmat (SSD)

Suunnitelman nimi DED4-32G-SSD DED4-64G-SSD DED4-128G-SSD DED4-256G-SSD
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -ytimet/säikeet 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
Suorittimen taajuus 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Tallennus SSD NVMe 2 x 500 2 x 500 2 x 1000 2 x 1000
RAID-taso 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt)
Käyttöjärjestelmä Kaikki sopimukset: Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

4. sukupolven omien palvelinten tukitasot

Ominaisuus Itse hallittu Täysin hallittu
Ohjauspaneeli cPanel tai Plesk CentOS 7: llä (valinnainen) cPanel/WHM
Linux-vaihtoehdot CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel CentOS 7: llä
Windows-vaihtoehdot Windows 2016 Windows 2016
Käytettävyysajan valvonta/ylläpito
Verkkotason DDOS-hyökkäyksenesto
Tietoturvapäivitykset Vain ohjauspaneelilla
Apache, MySQL, verkkotietoturvatuki Rajoitettu (ohjauspaneelilla) Rajoitettu
cPanel, WHM, Plesk Rajoitettu (ohjauspaneelilla) Rajoitettu
Mukautettujen laajennusten asentaminen, päivitykset, tuki Vain asennus
Verkkosivuston siirtäminen toiselta palveluntarjoajalta GoDaddy -palveluun Enintään 5 sivustoa, 10 Gt per sivusto, 1 tietokanta per sivusto
Käyttäjän skriptivirheiden vianetsintä Rajoitettu
Mukautettujen sovellusten asentaminen, päivitykset, tuki GoDaddy tekee vain tarkistukset ja asennukset
Tietokannan hallinta
Palvelinoptimointi Rajoitettu: Ei sivusto- tai skriptipäivityksiä)
LAMP-pinotuki
PHP-moduulin asennus
Palvelinoptimointi
SSL-varmenteen asennus