4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vertaile 4. sukupolven omien palvelinten sopimuksia

GoDaddyn neljännen sukupolven omia palvelimia on saatavana kahdeksassa paketissa - neljä tavallisella kiintolevyllä (HDD) ja neljä solid -state -asemalla (SSD). Kukin paketti on saatavana kahdella tukitasolla: Oma- tai Täysin hallittu. Katso alla olevista taulukoista löytää sinulle parhaiten sopiva sopimus ja tukitaso tai katso, mitä nykyinen sopimuksesi sisältää.

Huomautus: Jos etsit 4. sukupolven VPS -sopimuksia, meillä on myös niitä .

4. sukupolven omat palvelinsuunnitelmat (HDD)

Suunnitelman nimi DED4-32G DED4-64G DED4-128G DED4-256G
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -ytimet/säikeet 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
Suorittimen taajuus 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Tallennus HDD 2 x 4000 2 x 4000 2 x 8000 2 x 8000
RAID-taso 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt)
Käyttöjärjestelmä Kaikki sopimukset: Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

4. sukupolven omat palvelinsuunnitelmat (SSD)

Suunnitelman nimi DED4-32G-SSD DED4-64G-SSD DED4-128G-SSD DED4-256G-SSD
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -ytimet/säikeet 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
Suorittimen taajuus 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Tallennus SSD NVMe 2 x 500 2 x 500 2 x 1000 2 x 1000
RAID-taso 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt) 1 (peililevyt)
Käyttöjärjestelmä Kaikki sopimukset: Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

4. sukupolven omien palvelinten tukitasot

Ominaisuus Itse hallittu Täysin hallittu
Ohjauspaneeli cPanel tai Plesk CentOS 7: llä (valinnainen) cPanel/WHM
Linux-vaihtoehdot CentOS 7, Ubuntu 20.04 LTS cPanel CentOS 7: llä
Windows-vaihtoehdot Windows 2016 tai 2019 Ei tiedossa
Käytettävyysajan valvonta/ylläpito
Verkkotason DDOS-hyökkäyksenesto
Tietoturvapäivitykset Vain ohjauspaneelilla
Apache, MySQL, verkkotietoturvatuki Rajoitettu (ohjauspaneelilla) Rajoitettu
cPanel, WHM, Plesk Rajoitettu (ohjauspaneelilla) Rajoitettu
Mukautettujen laajennusten asentaminen, päivitykset, tuki Vain asennus
Verkkosivuston siirtäminen toiselta palveluntarjoajalta GoDaddy -palveluun Enintään 5 sivustoa, 10 Gt per sivusto, 1 tietokanta per sivusto
Käyttäjän skriptivirheiden vianetsintä Rajoitettu
Mukautettujen sovellusten asentaminen, päivitykset, tuki GoDaddy tekee vain tarkistukset ja asennukset
Tietokannan hallinta
Palvelinoptimointi Rajoitettu: Ei sivusto- tai skriptipäivityksiä)
LAMP-pinotuki
PHP-moduulin asennus
Palvelinoptimointi
SSL-varmenteen asennus