4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vertaile 4. sukupolven VPS -sopimuksia

GoDaddyn 4. sukupolven virtuaalipalvelinta (VPS) on saatavana neljänä pakettina. Kukin paketti on saatavana kahdella tukitasolla: itse hallittava tai täysin hallittu. Katso alla olevista taulukoista löytää sinulle parhaiten sopiva sopimus ja tukitaso tai katso, mitä nykyinen sopimuksesi sisältää.

Huomautus: Jos etsit 4. sukupolven omia palvelinpaketteja , meillä on myös niitä .

Neljännen sukupolven VPS:n sopimukset

Ominaisuus 1 vCPU 2 vCPU 4 vCPU 8 vCPU
VM-ytimet 1 2 4 8
RAM Vakiopaketti: 1 Gt
Suuren muistin tila: 2 Gt
Vakiopaketti: 4 Gt
Suuren muistin tila: 8 Gt
Vakiopaketti: 8 Gt
Enemmän muistia: 16 Gt
Vakiopaketti: 16 Gt
Enemmän muistia: 32 Gt
Tallennustila 20 100 200 400
Käyttöjärjestelmä Vain Linux
Ei ohjauspaneelia
Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
Varmuuskopiot Kaikki sopimukset: Automaattiset ja pyydettäessä tehtävät
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

Neljännen sukupolven VPS:n tukitasot

Ominaisuus Itse hallittu Täysin hallittu
Ohjauspaneeli Ei mitään, mutta voi lisätä cPanelin/WHM: n tai Pleskin ostohetkellä cPanel/WHM, Plesk
Linux-vaihtoehdot CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel CentOS 7: llä, Plesk Ubuntu 16.04 LTS: llä
Windows-vaihtoehdot Windows 2016 Windows 2016
Käytettävyysajan valvonta/ylläpito
Verkkotason DDOS-hyökkäyksenesto
Järjestelmä- ja ohjelmistotason suorituskyvyn valvonta Maksettu vaihtoehto
Tietoturvapäivitykset Maksettu vaihtoehto
Apache, MySQL, verkkotietoturvatuki Maksettu vaihtoehto Rajoitettu
cPanel/WHM, Plesk-tuki Maksettu vaihtoehto Rajoitettu
Mukautettujen laajennusten asentaminen, päivitykset, tuki Maksettu vaihtoehto Vain asennus
Verkkosivuston siirtäminen toiselta palveluntarjoajalta GoDaddy -palveluun Maksettu vaihtoehto Enintään 5 sivustoa, 10 Gt per sivusto, 1 tietokanta per sivusto
Käyttäjän skriptivirheiden vianetsintä Maksettu vaihtoehto Rajoitettu
Mukautettujen sovellusten asentaminen, päivitykset, tuki Maksettu vaihtoehto GoDaddy tekee vain tarkistukset ja asennukset
Tietokannan hallinta Maksettu vaihtoehto
Palvelinoptimointi Maksettu vaihtoehto Rajoitettu: Ei sivusto- tai skriptipäivityksiä)
LAMP-pinotuki Maksettu vaihtoehto
PHP-moduulin asennus Maksettu vaihtoehto
Verkkosivuston varmuuskopiot Maksettu vaihtoehto
Palvelinoptimointi Maksettu vaihtoehto
SSL-varmenteen asennus Maksettu vaihtoehto