4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vertaile 4. sukupolven VPS -sopimuksia

GoDaddyn 4. sukupolven virtuaalipalvelinta (VPS) on saatavana neljänä pakettina. Kukin paketti on saatavana kahdella tukitasolla: itse hallittava tai täysin hallittu. Katso alla olevista taulukoista löytää sinulle parhaiten sopiva sopimus ja tukitaso tai katso, mitä nykyinen sopimuksesi sisältää.

Huomautus: Jos etsit 4. sukupolven omia palvelinpaketteja , meillä on myös niitä .

Neljännen sukupolven VPS:n sopimukset

Ominaisuus 1 vCPU 2 vCPU 4 vCPU 8 vCPU
VM-ytimet 1 2 4 8
RAM Vakiopaketti: 1 Gt
Suuren muistin tila: 2 Gt
Vakiopaketti: 4 Gt
Suuren muistin tila: 8 Gt
Vakiopaketti: 8 Gt
Enemmän muistia: 16 Gt
Vakiopaketti: 16 Gt
Enemmän muistia: 32 Gt
Tallennustila 20 100 200 400
Käyttöjärjestelmä Vain Linux
Ei ohjauspaneelia
Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
Varmuuskopiot Kaikki sopimukset: Automaattiset ja pyydettäessä tehtävät
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

Neljännen sukupolven VPS:n tukitasot

Ominaisuus Itse hallittu Täysin hallittu
Ohjauspaneeli Ei mitään, mutta voi lisätä cPanelin/WHM: n tai Pleskin ostohetkellä cPanel/WHM, Plesk
Linux-vaihtoehdot CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel CentOS 7: llä, Plesk Ubuntu 16.04 LTS: llä
Windows-vaihtoehdot Windows 2016 Windows 2016
Käytettävyysajan valvonta/ylläpito
Verkkotason DDOS-hyökkäyksenesto
Järjestelmä- ja ohjelmistotason suorituskyvyn valvonta Maksettu vaihtoehto
Tietoturvapäivitykset Maksettu vaihtoehto
Apache, MySQL, verkkotietoturvatuki Maksettu vaihtoehto Rajoitettu
cPanel/WHM, Plesk-tuki Maksettu vaihtoehto Rajoitettu
Mukautettujen laajennusten asentaminen, päivitykset, tuki Maksettu vaihtoehto Vain asennus
Verkkosivuston siirtäminen toiselta palveluntarjoajalta GoDaddy -palveluun Maksettu vaihtoehto Enintään 5 sivustoa, 10 Gt per sivusto, 1 tietokanta per sivusto
Käyttäjän skriptivirheiden vianetsintä Maksettu vaihtoehto Rajoitettu
Mukautettujen sovellusten asentaminen, päivitykset, tuki Maksettu vaihtoehto GoDaddy tekee vain tarkistukset ja asennukset
Tietokannan hallinta Maksettu vaihtoehto
Palvelinoptimointi Maksettu vaihtoehto Rajoitettu: Ei sivusto- tai skriptipäivityksiä)
LAMP-pinotuki Maksettu vaihtoehto
PHP-moduulin asennus Maksettu vaihtoehto
Verkkosivuston varmuuskopiot Maksettu vaihtoehto
Palvelinoptimointi Maksettu vaihtoehto
SSL-varmenteen asennus Maksettu vaihtoehto