Vertaile GoDaddy Studioa mobiililaitteille ja verkossa

GoDaddy Studio on saatavana verkossa ja sovelluksena iOS: llä ja Androidilla.

Sovellus on ihanteellinen sisällön luomiseen tien päällä, kun taas verkkoversio soveltuu hyvin ”suurella näytöllä” toimivien kuvioiden, kuten esitysdioiden tai zoomaustaustojen luomiseen.

Tässä on luettelo kullakin alustalla käytettävissä olevista ominaisuuksista:

Ominaisuus Mobiili Verkkohotelli
Luo projekteja kaikille alustoille
Aloita mallilla
Lisää ja muokkaa kuvia, tekstiä, grafiikkaa ja muotoja
Lisää suodattimia kuviin
Vie projektit .jpg- tai .png -tiedostoina
Käytä projektisynkronointia käyttämällä projektisi eri laitteille ✓ (käyttöönotto vaiheittain)
Lataa logosi kuvaksi
Lisää videoita
Siirrä useita kerroksia samanaikaisesti
Jaa sosiaalisen median viestejä useille alustoille kerralla
Pääset nopeasti käsiksi logoosi
Lataa omat fontit
Kerää grafiikkaa helppoa käyttöä varten
Luo linkki bioon
Järjestele projektit ja mallit kansioihin Vain iOS
Käytä asetteluja tai asettelukokoelmia Vain iOS
Lue Tutustu julkaisuihin, joiden avulla saat kaiken irti GoDaddy Studio -ohjelmasta Vain iOS

Liittyviä tietoja