Vertaile Kotisivukoneen versiota 6 Website Builder -palveluun

Nyt kun Kotisivukoneen version 6 sisältö on siirretty Website Builder -tuotteeseen, katsotaanpa uusi kotisi:

Lopuksi autamme sinua tutustumaan joihinkin mielenkiintoisiin tavoihin kasvattaa verkkosivustoasi käyttämällä Website Builder -palvelua.

Koontinäyttö ja kotisivukone

Kotisivukoneen versiossa 6 koontinäyttö oli paikka, jossa voit suunnitella sivustosi, määrittää myymälän tai työskennellä valokuvien ja videoiden parissa. Periaatteessa se oli muiden välilehtien sisällysluettelo.
Näyttökuva Kotisivukoneen version 6 koontinäytöstä

Website Builder -ohjelmassa koontinäyttö on edelleen paikka, johon laitat kaikki kulissien takana tehtävät työt sivustosi luomiseksi, ja se sisältää myös uutta sisältöä.
Näyttökuva koontinäytöstä

Koontinäytöstä voit:

• Muokkaa ja esikatsele verkkosivustoasi Kotisivukoneessa.
  • Määritä verkkokauppa ja tapaamiset.
  • Luo sosiaalisen median kuvia ja viestejä.
  • Hallitse asiakas- ja tilaajaluetteloasi ja lähetä heille sähköpostimarkkinointiviestejä.
  • Etsi ehdotuksia sivustosi parantamiseksi.
  • Paranna hakukoneoptimointia, jotta löydät sivustosi helpommin.
  • Katso Insight -pisteet.

Lue perusteellisempi esittely tutustumalla kohtaan Tutustu tuntemaan Website Builder. Tai jos haluat videon, tutustu Website Builder -oppaaseen ja tutustu verkkosivustosi ja koontinäytön kaikkiin osa-alueisiin.

Teemat, tyylit, värit ja fontit

Kotisivukoneen versiossa 6 mallit ja värit olivat Tyylit -valikossa. Fonttityylien muuttaminen tehtiin tekstieditorissa.

Kohdassa Website Builder kaikki nämä kolme asetusta sijaitsevat Kotisivukoneessasi (valitse Muokkaa verkkosivustoa ) Teema -kohdassa.
Näyttökuva Teema -välilehdestä sekä Verkkosivusto ja asetukset

Tutustu logon lisäämiseen, teeman muuttamiseen , sivuston värin valitsemiseen , fontin ja koon muuttamiseen sekä tekstin mukauttamiseen kohdasta Visuaalisen brändin määrittäminen. Jatkamme tekstin muokkausta suhteellisen yksinkertaisella tavalla, jotta brändisi on johdonmukaisempi, mikä tekee sivustostasi ammattimaisemman.

Sosiaalinen media

Kotisivukoneen version 6 Sosiaalinen -valikko sisälsi yhteydet Twitteriin, Facebookiin, Flickriin ja mukautetun RSS -syötteen.
Näyttökuva Kotisivukoneen version 6 sosiaalisesta hallintapaneelista

Kohdassa Website Builder Dashboard -markkinointi > Sosiaalinen -alue on yhteys kaikkiin sosiaalisen median tileihisi (Facebook, Instagram, Twitter, Google My Business ja Yelp). Täällä myös luodaan kuvia verkkosivustollesi tai sosiaaliseen ja luodaan ja ajoitetaan sosiaalisen median viestejä .
Näyttökuva sosiaalisen median hallintapaneelista

Verkkosivuston editorissa voit lisätä verkkosivustollasi vieraileville henkilöille näkyvän osion, joka sisältää linkkejä sosiaaliseen mediaan, tai voit luoda kuvagallerian kuvista Instagram -syötteestäsi.

Asetukset

Kotisivukoneen versiossa 6 Asetukset sisältävät tietoja, jotka on luotu, kun määritit tilisi ensimmäisen kerran. Se sisälsi myös tietoja siitä, näytetäänkö banneri, hakukonetiedot, oikeinkirjoituksen tarkistus ja muita vaihtoehtoja. Kuvagalleria- ja blogiasetukset olivat erilliset.

Vuonna Website Builder, avaa sivuston Editor ja valitse Asetukset.
Näyttökuva Asetukset -välilehdestä sekä Verkkosivusto ja Teema -välilehdet

Tämä osio sisältää verkkotunnukseesi, sivustoprofiiliin sekä analytiikkaan ja seurantaan liittyvät asetukset. Joitakin kohokohtia ovat:

• Perustiedot , kuten sivustosi nimi, yritysluokka, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero.
  • Muut sosiaalisen median linkit , kuten YouTube, Pinterest ja LinkedIn.
  • Hakukoneoptimointi (saatavana myös Koontinäytöstä kohdassa Markkinointi > SEO -työkalu ), jotta ihmiset löytävät sivustosi helpommin.
  • Favicon (pieni kuvake, joka näkyy selaimen välilehdessä).
  • Sivuston historia (ja myös siitä, mistä löydät sivustosi varmuuskopiot).
  • Evästebanneri , jota vaaditaan, jos sinulla on evästeitä tai seurantaohjelmia .
  • Mihin lisätä Google Analytics- , Facebook Pixel- , Pinterest -metatunniste sekä Google AdSense -tunnukset ja komentosarjat.

Yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköposti)

Kotisivukoneen versiossa 6 sinun oli lisättävä manuaalisesti yhteystietosi aloitussivullesi ja Ota yhteyttä -sivuille.

Tuotteessa Website Builder kaikki yhteystietosi löytyvät Asetukset -välilehdeltä > Perustiedot . Perustietosi antavat otsikkotiedoille ja kaikille uusille osioille yhteystiedot.

Jos lisäät osion ja teet haun ”Kontakti”, näet useita eri tapoja näyttää yhteystiedot, lomakkeet, aukioloajat ja kartan. Jokainen yhteysosio voidaan mukauttaa.

Sähköpostiosoitteet yhteydenottolomakkeille ja verkkosivustojen viestinnälle voidaan myös mukauttaa erillään perustietoistasi.