Neljännen sukupolven VPS ja omat palvelimet Ohje

Vertaile neljännen sukupolven VPS-sopimuksia

Yrityksen GoDaddy neljännen sukupolven yksityinen virtuaalipalvelin (VPS) on saatavilla neljään erilaiseen sopimukseen. Jokaiseen sopimukseen on saatavilla kolme eri tukitasoa: itse hallittava, hallittu tai täysin hallittu. Alla olevista taulukoista voit tarkistaa itsellesi parhaiten sopivan sopimuksen ja tukitason tai katsoa, mitä nykyiseen sopimukseesi sisältyy.

Neljännen sukupolven VPS:n sopimukset

Ominaisuus Aloituspaketti Jatkopaketti Kasvupaketti Laajennuspaketti
VM-ytimet 1 2 3 4
RAM 2 Gt 4 Gt 6 Gt 8 Gt
Tallennustila 40 60 150 200
Käyttöjärjestelmä Kaikki sopimukset: Linux tai Windows
(katso lisätietoja kohdasta Tukitasot)
Varmuuskopiot Kaikki sopimukset: Automaattiset ja pyydettäessä tehtävät
IP-osoitteet Kaikki sopimukset: 1 oma
SSL-varmenne Kaikki sopimukset: Maksuton ensimmäisen vuoden ajan

Neljännen sukupolven VPS:n tukitasot

Ominaisuus Itse hallittu Hallittu Täysin hallittu
Ohjauspaneeli Ei mitään cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
Linux-vaihtoehdot CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS cPanel CentOS 7:llä
(Plesk Ubuntu 16.04 LTS:llä tulossa lokakuussa 2018)
cPanel CentOS 7:llä
(Plesk Ubuntu 16.04 LTS:llä tulossa lokakuussa 2018)
Windows-vaihtoehdot Windows 2016 Windows 2016 Windows 2016
Käytettävyysajan valvonta/ylläpito
Verkkotason DDOS-hyökkäyksenesto
Järjestelmä- ja ohjelmistotason suorituskyvyn valvonta
Tietoturvapäivitykset
Apache, MySQL, verkkotietoturvatuki Rajoitettu Rajoitettu
cPanel/WHM, Plesk-tuki Rajoitettu Rajoitettu
Mukautettujen laajennusten asentaminen, päivitykset, tuki Vain asennus
Verkkosivuston siirtäminen toiselta palveluntarjoajalta GoDaddy -palveluun Enintään 5 sivustoa, 10 Gt per sivusto, 1 tietokanta per sivusto
Käyttäjän skriptivirheiden vianetsintä Rajoitettu
Mukautettujen sovellusten asentaminen, päivitykset, tuki GoDaddy tekee vain tarkistukset ja asennukset
Tietokannan hallinta
Palvelinoptimointi Rajoitettu: Ei sivusto- tai skriptipäivityksiä)
LAMP-pinotuki
PHP-moduulin asennus
Verkkosivuston varmuuskopiot
Palvelinoptimointi
SSL-varmenteen asennus