Vertaile nykyisten ja edellisten versioiden työkaluja

Website Builder-tuotteen joidenkin tärkeimpien työkalujen sijainnit on yhdistetty niiden löytämisen ja käyttämisen helpottamiseksi. Nämä muutokset julkaistaan vaiheittain, joten kaikki eivät näe kirjauduttuaan uusinta versiota.

Mikä on muuttunut?

• Uudessa versiossa useimmat näkyvät muutokset liittyvät Kauppa-, Teema-, Sivut- ja Osiot-painikkeisiin. Mobiililaitteen näytössä ne ovat alaosassa rivissä. Tietokoneissa ja tableteissa ne sijaitsevat pääikkunan oikealla puolella:
    painikkeet mobiiliversiossa
    painikkeet uudessa tietokone- ja tablettiversiossa

Huomautus: Kauppa- ja Hallitse kauppaa -painikkeet tulevat käyttöön vain, jos käytät Website Builder-verkkokauppaa.

• Uudessa versiossa ei enää käytetä Muokkaa-painiketta, koska nyt napsautat Muokkaa / Muokkaa sivustoa -painiketta kirjautuessasi sisään. Et enää näe kolmeviivaista painiketta, joka on tässä esitetty aikaisemman version mobiilinäkymässä (ylhäällä) ja tietokone-/tablettinäkymässä (alhaalla).
    Aikaisemman version Muokkaa-painike ja kolmeviivainen painike.
  • Muut kohdat, jotka olivat aikaisemmin kolmeviivaisen painikkeen alla, ovat siirtyneet Sivuston asetukset -ruutuun.
    sivuston asetukset -ruutu
  • Toinen Julkaise sivusto -painike, joka aikaisemmassa versiossa näkyi kolmeviivaisen painikkeen valikossa, on poistettu. Käytä uudessa versiossa sen sijaan pääpainiketta Julkaise sivusto (mobiiliversio) tai Julkaise (tietokone-/tablettiversio).
    pääpainike julkaise sivusto / julkaise