Vianetsintä: HTML-koodi tai mukautettu koodi ei näy oikein

Jos sinulla on ongelmia HTML-koodin tai mukautetun koodin lisäämisessä Website Builder-sivullesi, katso mahdollisia ratkaisuja alla olevasta luettelosta.
Mukautetun koodin ikkuna

Koodia koskevia ohjeita ja rajoituksia

• Käytä HTTPS-protokollaa HTTP:n sijaan. (HTTP-tukea ei pystytä takamaan.)
  • Käytä verkkoselaimen uusinta versiota. Parhaan käyttökokemuksen saat Chrome-selaimella. Internet Explorer-, Microsoft Edge- ja Opera Mini -selaimilla HTML-esikatselu saattaa joskus näkyä väärin, kun upotusta muutetaan. Jos näin käy, katso muutoksien vaikutus lataamalla sivu uudelleen tai kokeile toista selainta.
  • Jos widgetisi ei näy, aseta sille suurempi korkeus (esim. 40 pikseliä).
  • Jos kyseessä on upotettu sisältö, jonka korkeus muuttuu käyttäjän käyttäessä sitä, suosittelemme pakottamaan korkeuden tiettyyn arvoon, johon mahdolliset muutokset mahtuvat.
  • Jos upotat linkin, aseta sen kohdeattribuutiksi "_blank", jotta se avautuu uudella välilehdellä tai uudessa ikkunassa.
  • Jos upotat pelkkää tekstiä tai URL-osoitteen, sisällytä se HTML-tunnisteiden sisään.
  • HTML-widgetin responsiivisuus riippuu upotettavasta koodista. Koska upotus on iframe-kehyksen sisällä, widget ei välttämättä reagoi, vaikka alkuperäinen sisältö reagoisikin.
  • Google AdSense -koodikatkelman asettaminen iframe-kehykseen rikkoo Googlen toimintaohjeita, eikä sitä tueta. Katso lisätietoja kohdasta Google AdSensen lisääminen verkkosivustolle.