Korjaa 404-virhe nollaamalla pysyvät WordPress-linkit

WordPressin pysyvillä linkeillä tarkoitetaan julkaisujesi ja sivujesi pysyviä verkko-osoitteita. Jos pysyviä linkkejä ei ole tallennettu oikein, sivustosi julkaisut tai sivut saattavat toisinaan palauttaa 404-virheen sisällön näyttämisen sijaan. Voit ratkaista tämän ongelman käyttämällä erilaista pysyvän linkin rakennetta ja muuttamalla sen sitten takaisin WordPressin hallintapaneelissa.

Varoitus: Tee aina sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä tai muutosten tekemistä.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asetukset > Pysyvät linkit.
  3. Valitse Pysyvän linkin asetukset -kohdassa jokin muu rakenne pysyvää linkkiä varten ja valitse sitten Tallenna muutokset. Tämä ratkaisee 404-virheen.
  4. Valitse aiempi pysyvän linkin rakenne ja valitse sitten Tallenna muutokset. Tämä palauttaa pysyvät linkit takaisin aikaisempaan rakenteeseen.

Huomautus: Jos haluat palauttaa pysyvät linkit WordPress-oletusrakenteeseen, valitse perusmuotoinen pysyvän linkin rakenne.

Julkaisuissasi ja sivuillasi esiintyneen 404-virheen pitäisi olla nyt korjattu, ja sivustosi URL-osoitteiden pitäisi näyttää valittu pysyvien linkkien rakenne.