Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vianmääritys: Jälleenmyyjän laajennus

Jos sinulla on ongelmia jälleenmyyjän laajennuksen kanssa, tässä on hyödyllisiä vianmääritysvaiheita. Jos et ole vielä määrittänyt laajennusta, tutustu jälleenmyyjän laajennuksen määrittämiseen.

Ongelma Ratkaisu
Kun lisäät tuotteita ostoskoriin laajennuksen kautta, sivut siirtyvät sivullehttps://www.domainspricedright.com/. Sinun täytyy poistaa laajennus käytöstä ja aktivoida se uudelleen. Tämä ongelma johtuu siitä, että valitset Aktivoi esittelyjälleenmyyjä asennuksen aikana Aktivoi jälleenmyyjäsi -toiminnon sijasta.
  1. Valitse WordPressin hallintapaneelista Laajennukset .
  2. Valitse laajennusluettelon Jälleenmyyjäkauppa -kohdasta Poista aktivointi , odota muutama sekunti ja valitse sitten Aktivoi .
Tuotetiedot, kuten hinnoittelu, ovat virheelliset ja ne täytyy nollata.
  1. Valitse WordPress -hallintapaneelissa Jälleenmyyjän myymälä.
  2. Siirry sen tuotteen kohdalla, jonka haluat muuttaa, Tuote -asetukset -osio.
  3. Valitse Lisäasetukset -välilehti.
  4. Valitse Reset synkronoidaksesi tuotetiedot uudelleen laajennuksen kanssa.
Äskettäin julkaistua tuotetta ei näy jälleenmyyjän laajennuksessa. Sinun on tuotava uusia tuotteita, sillä laajennus ei synkronoi niitä automaattisesti.
  1. Valitse WordPress -hallintapaneelissa Jälleenmyyjän myymälä.
  2. Valitse valikosta Asetukset .
  3. Valitse Määritä -välilehti.
  4. Valitse Tuo uudet tuotteet .
Kieli- ja valuutta -asetuksia on muutettava.
  1. Valitse WordPress -hallintapaneelissa Jälleenmyyjän myymälä.
  2. Valitse valikosta Asetukset .
  3. Valitse Lokalisointi -välilehti.
  4. Valitse Valuutta ja Markkinat ja valitse Tallenna muutokset .
Laajennus ei synkronoi tietoja jälleenmyyjän hallintakeskuksesta edes laajennuksen nollaamisen jälkeen.

Jos sinulla on ongelmia synkronoinnissa jälleenmyyjän hallintakeskuksen kanssa, kokeile seuraavaa:

Vaihe 1: Synkronoi tuotetiedot uudelleen manuaalisesti

1. Valitse WordPress -hallintapaneelissa Jälleenmyyjän myymälä.
  2. Siirry sen tuotteen kohdalla, jonka haluat muuttaa, Tuote -asetukset -osio.
  3. Valitse Lisäasetukset -välilehti.
  4. Valitse Reset synkronoidaksesi tuotetiedot uudelleen laajennuksen kanssa.

Vaihe 2: Vianmääritys lisälaajennuksille

Jos laajennus ei vieläkään synkronoidu, muut laajennukset saattavat häiritä sitä. Kokeile muita myymälän laajennuksia, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia.

Vaihe 3: Poista tuotteesi ja nollaa sisältö

1. Valitse WordPress -hallintapaneelissa Jälleenmyyjän myymälä.
  2. Valitse valikosta Kaikki tuotteet .
  3. Valitse kaikki tuotteesi valitsemalla ruutu vasemmassa yläkulmassa tai valitse haluamasi tuotteet, jotka haluat nollata.
  4. Valitse Joukkotoimi avattavasta ja valitse Siirrä roskakoriin.
  5. Valitse Käytä .
  6. Valitse Roskakori -välilehti ja valitse juuri poistamasi tuotteet.
  7. Valitse Joukkotoimi avattavasta ja valitse Poista pysyvästi.
  8. Valitse Käytä .
  9. Valitse Wordpress -hallintapaneelissa Jälleenmyyjän myymälä ja määritä tilisi uudelleen. Tämä palauttaa tuotteesi ja palauttaa ne jälleenmyyjän hallintakeskuksen nykyiseen arvoon.

Havaitaan virheitä määritysprosessissa tai et voi jatkaa asetussivun ohi. Muut laajennukset saattavat häiritä jälleenmyyjän laajennusta. Yritä ensin poistaa kaikki muut laajennukset käytöstä tai tehdä vianmääritys WordPressille.
  1. Valitse WordPressin hallintapaneelista Laajennukset .
  2. Valitse kaikki laajennukset Jälleenmyyjäkaupan laajennuksen lisäksi.
  3. Valitse Joukkotoimi avattavasta ja valitse Poista käytöstä.
  4. Valitse Käytä .
Tuotteiden hallinta tai muokkaaminen aiheuttaa virhesivun. Oletuksena kaikki tuotteidemme URL -osoitteet määritetään WordPressissä tuotteiksi /tuotteet , mikä menee päällekkäin WooCommerce -palvelun kanssa . Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia, koska WooCommerce -URL -osoitteet voivat kumota jälleenmyyjän laajennuksen.
  1. Valitse WordPress -hallintapaneelissa Asetukset .
  2. Valitse valikosta Pysyvät linkit .
  3. Valitse Jälleenmyyjätuotteen pysyvät linkit -kohdassa Mukautettu perusta ja anna mikä tahansa .
  4. Valitse Tallenna muutokset.