No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vianmääritys Outlookiin kirjautumisessa

Käytä seuraavia tietoja, jos ostit Microsoft 365 Business Premium -paketin etkä voi kirjautua sisään Outlook -työpöytäsovellukseesi.

Huomautus: Tällä välin voit kirjautua sisään Office onlineen tai Outlook.comiin .

Tarkista, onko käytössäsi Outlookin uusin versio

1. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua Outlook -tilillesi, tarkista, minkä Outlook -version olet asentanut työpöydällesi.
  2. Jos sinulla on Outlookin vanhempi versio, poista vanhentuneen version asennus. Lue lisätietoja Officen asennuksen poistamisesta PC: llä tai Officen asennuksen poistamisesta Macista.
  3. Asenna Outlookin uusin versio Email & Office -koontinäytön kautta .

Kirjaudu sisään Outlook -tiliisi

Kun olet asentanut Outlookin uusimman version, kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft 365 Business Premium -sopimukseesi yhdistettyä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

1. Valitse Tiedosto > Office -tili .
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Office -tili
  3. Kirjaudu Käyttäjätiedot -kohdassa ulos edelliseltä Outlook -tililtäsi ja kirjaudu sisään uudella tililläsi:
    • Valitse Kirjaudu ulos, jos haluat poistaa olemassa olevan Outlook -tilin ja kirjautua sisään Microsoft 365 Business Premium -tilillesi.
    • Valitse Kirjaudu ulos kohdassa Käyttäjätiedot
    • Valitse Vaihda tiliä, jos haluat säilyttää olemassa olevan Outlook -tilin ja kirjautua sisään Microsoft 365 Business Premium -tilillesi.
    • Valitse Käyttäjätiedot -kohdasta Vaihda tiliä

Molemmat vaihtoehdot yhdistävät sinut uuteen OneDriveesi tai SharePointiin.

Aktivoi Microsoft 365 Business Premium

Aktivoi Microsoft 365 Business Premium -pakettisi käyttämällä käyttöoikeutta.

1. Valitse Tiedosto > Office -tili .
  2. Aktivoi Microsoft 365 eri tilillä valitsemalla Tuotetiedot -kohdasta Vaihda käyttöoikeutta.
  3. Valitse Muuta lisenssiä Tuotetiedot -kohdasta
  4. Valitse Hallitse tiliä, jos haluat hallita Microsoft -sovelluksen asennuksia kirjautumalla sisään verkkoliittymään.
  5. Valitse Tuotetiedot -kohdasta Hallitse tiliä
Varoitus: Jos peruutat Business Premium -tilauksesi, Outlook asetetaan vain luku -tilaan 30 päivän kuluttua.