No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vianmääritys WordPress -laajennuksen virheille

Voit diagnosoida WordPress -laajennukseen liittyvät ongelmat alla olevien ohjeiden avulla.

Valmistele WordPress -sivustosi vianmääritystä varten:

1. Sinun kannattaa aina tehdä varmuuskopio sivustostasi ennen vianmääritystä.
  2. Poista kaikki välimuistilaajennukset käytöstä .
  3. Poista WP_CACHE käytöstä, jos sivustosi käyttää sitä.

Etsi laajennukseen liittyvä virhe:

1. Ota WordPress -virheenkorjaustila käyttöön .
  2. Käy sivustollasi ja tarkista, onko PHP -virhe.
  3. Jos on PHP -virhe, tarkista, onko laajennushakemisto tiedostopolussa. Alla on esimerkki:
    Jäsennysvirhe: syntaksivirhe, odottamaton '}' kohteessa/home/html/wp-content/plugins /basic-plugin/basic-plugin.php rivillä 50
  4. Jos tiedostopolku sisältää laajennuksia , tämä viittaa siihen, että ongelmana on virheessä mainittu laajennus ja voit siirtyä ongelman korjaamiseen .
  5. Jos virhe ei näy verkkosivustollasi, sinun täytyy paljastaa virhe:
  6. Jos yksityiskohtaisissa virheissä tai lokeissa näkyy PHP -virhe, voit aloittaa sen korjaamisen .
  7. Jos et löydä virhettä, sinun kannattaa poistaa kaikki laajennukset käytöstä, jos et ole vielä tehnyt niin.
  8. Ota laajennukset käyttöön yksi kerrallaan, kunnes ongelma tai virhe ilmenee.
  9. Kun virhe tapahtuu, olet todennäköisesti tunnistanut ongelman aiheuttavan laajennuksen. Sen jälkeen voit siirtyä sen korjaamiseen .