Vianmääritys WordPressin ydintiedostoihin

Voit diagnosoida, liittyykö virhe WordPress -ydintiedostoihin alla olevien ohjeiden avulla.

Valmistele WordPress -sivustosi vianmääritystä varten:

1. Sinun kannattaa aina tehdä varmuuskopio sivustostasi ennen vianmääritystä.
  2. Poista kaikki välimuistilaajennukset käytöstä .
  3. Poista WP_CACHE käytöstä, jos sivustosi käyttää sitä.

Etsi ydintiedostoon liittyvä virhe:

1. Ota WordPress -virheenkorjaustila käyttöön .
  2. Käy sivustollasi ja tarkista, onko PHP -virhe.
  3. Jos kyseessä on PHP -virhe, tarkista, viitataanko tiedostopolkuun WordPress -ydintiedostoon tai kansioon.

Huomautus: Nämä virheet viittaavat usein wp-admin- tai wp-includes- kansioissa olevaan tiedostoon.

4. Alla on esimerkki:

Vakava virhe: vaatia (): epäonnistunut avaaminen vaaditaan '/home/user/public_html/ wp-includes /class-wp.php'

5. Jos virheen tiedostopolku sisältää viittauksen ydintiedostoon tai -kansioon, voit siirtyä ongelman korjaamiseen .
  6. Jos virhe ei näy verkkosivustollasi, sinun täytyy paljastaa virhe:
  7. Jos lokit tai yksityiskohtaiset virheet osoittavat ydintiedostoon liittyvän PHP -virheen, voit aloittaa sen korjaamisen .