Kotisivukone Ohje

Videon päättymisnäytön vaihtoehtojen valitseminen

Kun lisäät videon, joka on YouTubessa tai Vimeossa, voit säätää kanavan tai automaattisen toiston asetuksia ja valita, mitä asiakkaasi näkevät videon loputtua.

Tarvitsetko lisää opastusta? Saat asiantuntevia neuvoja videoeditointiin yrityksen GoDaddy oppaalta.

YouTube

YouTube-videoissa ei ole automaattista toistoa. Videon loputtua näytetään sen sijaan videoita samalta YouTube-kanavalta. Jos omistat kyseisen YouTube-kanavan, voit muokata kanavasi videoluetteloa ja näin valita, mitä sivustosi asiakkaat näkevät.

Huomautus: Jos käytät YouTube-videota kanavalta, jota et omista, videon loputtua näytetään muita videoita kyseiseltä kanavalta.

Vimeo

Vimeossa on valittavana automaattinen toisto ja monia muita päättymisnäytön vaihtoehtoja, mukaan lukien muita videoita, toimintakehote (CTA), mukautettu kuva ja niin edelleen. Voit myös valita, että käyttäjälle ei näytetä mitään videon loputtua.
  1. Napsauta Vimeon videoasetuksissa Interaction tools (Interaktiivisuustyökalut) ja napsauta sitten After Video (Videon jälkeen).
  2. Valitse Empty (Tyhjä) End Screen (Päättymisnäyttö) -luettelosta.