Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vie asiakas-, tilaus- ja kuponkitiedot manuaalisesti joukkona

Voit viedä asiakkaita, tilauksia ja kuponkeja manuaalisesti milloin tahansa. Kun aloitat joukkoviestin tai viennit Tilaukset- tai Käyttäjäluettelosta, esiin tulee modaali, joka ilmoittaa viennin olevan käynnissä.

Vaaditaan: Asiakas/Tilaus/Kupongin vienti on premium WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai itsenäisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse hallintavalikon sivupalkissa WooCommerce ja sitten Vie .
  3. Päivitä Manuaalinen vienti -välilehdellä seuraavat asetukset:
    • Tulostustyyppi: Valitse, jos haluat viedä tiedostosi CSV- tai XML -muodossa.
    • Vientityyppi: Valitse, viedäänkö tilauksia, asiakkaita vai kuponkeja.
    • Muoto: Valitse esimääritetty tai mukautettu muoto.
    • Tiedostonimi: Anna tämän viennin luomalle tiedostolle nimi.
    • Merkitse vietyiksi: Ota käyttöön, jos haluat varmistaa, että vietävät tiedot jätetään tulevan viennin ulkopuolelle.
  4. Päivitä Vientiasetukset -osio kohdistamaan tiettyihin tilauksiin (ja sisällyttämään tilausluettelot), asiakkaisiin tai kuponkeihin. Käytettävissä olevat vaihtoehdot muuttuvat valitun tulostustyypin mukaan .
    • Jos sinulla on WooCommerce -tilaukset on aktivoitu sivustollasi ja viet tilauksia. Voit myös viedä vain tilaustilauksia.
  5. Napsauta Vie

Liittyvät vaiheet