WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vie sivustosi tietokanta

WordPress käyttää MySQL -tietokantaa sivustosi asetusten tallentamiseen. Vie kopio tietokannasta, johon sivustosi on yhdistetty, jotta voit myöhemmin tuoda sen WordPressiin.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse WordPress -hallinta -osiossa Hallitse sivustolle, jonka haluat siirtää.
  3. Valitse tässä ohjauspaneelissa Asetukset .
  4. Laajenna Tuotanto- tai Valmistelusivusto -paneelia valitsemalla Näytä lisää.
  5. Paikanna Tietokannan tiedot ja valitse sitten Näytä .
  6. Kopioi käyttäjänimi ja salasana .
  7. Avaa uusi välilehti valitsemalla phpMyAdmin -URL -osoite.
  8. Liitä käyttäjänimi ja salasana, jotka kopioit vaiheessa 6.
  9. Valitse Siirry .
  10. Valitse Vie .
    etsi ja valitse vienti
  11. Valitse tietokannan käyttäjänimi Vie -osiossa. Varmista, että et valitse mallia.
    valitse tietokannan nimi
  12. Valitse Tallenna tiedostona -osiossa Tallenna tiedostona -ruutu.
    tallenna tiedoston sijainti
  13. Anna vietävälle nimi Tiedostonimi -kentässä. Esimerkki: sitename-database.
  14. Lataa tietokannan SQL -tiedosto valitsemalla Siirry.
  15. Merkitse muistiin taulukon etuliite. Tarvitset tämän vaiheessa 6.
    kuvan, joka näyttää, miten taulukon etuliite tunnistetaan