WordPress-hallinta Ohje

Vie sivustosi tietokanta

Vaihe 2 sarjasta Hallitun WordPress-sivuston siirtäminen ei-hallitun WordPress-tilin alaisuuteen.

Vie kopio siitä MySQL-tietokannasta, johon hallittu WordPress-sivustosi on yhdistetty.

1. Valitse Omat tuotteet -sivulla ja valitse WordPress -hallinta -kohdasta Hallitse kaikkia .
  2. Valitse Asetukset-kohta valikkokuvake-valikosta
    sen verkkosivuston kohdalla, jonka haluat siirtää.
    sivuston asetukset -valikko
  3. Laajenna paneeli valitsemalla Näytä lisää.
    näytä enemmän
  4. Paikanna Tietokannan tiedot ja valitse sitten Näytä.
  5. Valitse phpMyAdmin URL, joka avaa kirjautumissivun uudessa selainvälilehdessä.
  6. Palaa takaisin tietosivulle ja kopioi käyttäjätunnus ja salasana.
  7. Liitä käyttäjätunnus ja salasana phpMyAdmin-kirjautumissivulla.
  8. .
  9. Valitse Siirry .
  10. Valitse Vie.
    paikanna ja valitse vienti
  11. Valitse vientiosiossa tietokannan käyttäjätunnus. Varmista, että et valitse rakennetta.
    valitse tietokannan nimi
  12. Valitse Tallenna tiedostona -osiossa Tallenna tiedostona -ruutu.
    tallenna tiedostona sijainti
  13. Anna viennillesi nimi Tiedoston nimi -kentässä. Esimerkki: sivustonimi-tietokanta.
  14. Valitse OK tietokannan SQL-tiedoston lataamiseksi.