WordPress-hallinta Ohje

Vie tietokantasi

Vaihe 2 WordPress-sivuston siirtäminen manuaalisesti -sarjasta.

Varoitus: Jos olet siirtämässä verkkomyymälää, sinun tulee asettaa sivustosi ylläpitotilaan ennen tietokannan viemistä, jotta tilausten tekeminen kaupan kautta ei ole mahdollista. Sinun on lisättävä jokin laajennus, kuten Smart Maintenance Mode.

Tapa, jolla WordPress-sivustosi tietokanta viedään, riippuu nykyisestä isännästäsi. Näissä ohjeissa oletetaan, että siirryt pois Linux-pohjaisesta verkkohotellista cPanelilla (kuten monet WordPress-käyttäjät) ja phpMyAdmin-työkalulla.

1. Kirjaudu sisään cPaneliin sen WordPress-sivuston kohdalla, jota olet viemässä, ja käynnistä phpMyAdmin. Jos WordPress-sivustoasi isännöidään GoDaddy Linux -verkkohotellisopimuksen kautta, noudata näitä ohjeita phpMyAdmin-työkalun käyttöä varten.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta oman WordPress-sivustosi tietokanta.
    tietokantojen luettelo phpMyAdmin-työkalussa
  3. Valitse ylimmästä valikosta Export (vie).
    valitse vie
  4. Valitse Export Method (vientitapa) -luettelosta Quick (nopea) ja valitse sitten Go (OK).
    valitse nopea vientimenetelmä

Tiedosto, jonka pääte on .sql, viedään tietokoneellesi ladattavien tiedostojen oletussijaintiin.