Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vie tilaukset manuaalisesti irtotavarana ylläpitäjien tilausluettelosta

Tilaukset voidaan viedä manuaalisesti milloin tahansa raportointitarkoituksia varten, jakamista varten täyttämiskumppaneiden kanssa tai toista myymälää varten. Vie tilauksia manuaalisesti irtotavarana järjestelmänvalvojan tilausten luettelosta noudattamalla seuraavia ohjeita:

Vaaditaan: WooCommerce -asiakas/tilaus/kuponkivienti on premium -luokan WooCommerce -laajennus, joka sisältyy Managed WordPress Ecommerceiin, Managed WooCommerce Storesiin tai itsenäisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Valitse hallintavalikon sivupalkissa WooCommerce ja sitten Tilaukset.
  3. Valitse vähintään yksi vietävä tilaus.
    Huomautus: Aseta Vie -suodatin näyttämään vientitilaan perustuvat tilaukset.
  4. Valitse haluttu toiminto Joukkotoiminnot -valikosta:
    • Lataa CSV -muotoon
    • Lataa XML -muotoon
    • Vie ja lähetä : Lähettää valitut tilaukset FTP: n, HTTP POST: in tai sähköpostin kautta.
  5. Napsauta Käytä .
    Huomautus: Kun valitset Vie ja lähetä , sinua pyydetään valitsemaan automaattinen tilausten vienti, joka käyttää samaa siirtomenetelmää, jota aiot käyttää tähän.

Sinun pitäisi nähdä vientitiedosto ladattavissa välittömästi, ja kun se siirretään eteenpäin, se merkitään viedyksi. Tämän seurauksena tilaus ei sisälly tulevaan automaattiseen vientiin.