Vie verkkomyymälätuotteeni CSV -tiedostoon

Vie tuotteesi Websites + Marketing -verkkokaupastasi CSV -tiedostona, niin voit hallita tuotteitasi laskentataulukossa.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tuotteet .
  4. Valitse Esittelyssä .
  5. Jos haluat viedä vain tiettyjä tuotteita, valitse niiden vieressä olevat valintaruudut tai käytä Tyyppi- tai Luokka -suodattimia tai hakupalkkia näiden tuotteiden valintaruutujen valitsemiseksi.
  6. Valitse Tuo/Vie ja sitten Vie .
  7. Valitse painike, jolla kaikki tuotteet viedään, tai nykyinen haku tai suodatin.
  8. Valitse Vie .
  9. Viedyt tiedostot lähetetään sähköpostiisi. Selaimeesi ilmestyy myös ponnahdusikkuna, jossa on linkki CSV-tiedoston lataamiseen. Suurempien tiedostojen käyttö kestää hetken, ennen kuin ne ovat valmiina.
  10. Palaa tuotteisiisi valitsemalla OK.