Vie verkkomyymälätuotteeni CSV -tiedostoon

Vie tuotteesi Websites + Marketing -verkkokaupastasi CSV -tiedostona, niin voit hallita tuotteitasi laskentataulukossa.

Tämä ei näy en-US-maissa

1. Jos haluat viedä vain tiettyjä tuotteita, valitse niiden vieressä olevat valintaruudut tai käytä Tyyppi- tai Luokka -suodattimia tai hakupalkkia näiden tuotteiden valintaruutujen valitsemiseksi.
  2. Valitse Tuo/vie > Vie .
  3. Valitse painike, jolla kaikki tuotteet viedään, tai nykyinen haku tai suodatin.
  4. Valitse Vie .
  5. Viedyt tiedostot lähetetään sähköpostiisi. Selaimeesi ilmestyy myös ponnahdusikkuna, jossa on linkki CSV-tiedoston lataamiseen. Suurempien tiedostojen käyttö kestää hetken, ennen kuin ne ovat valmiina.
  6. Palaa tuotteisiisi valitsemalla OK.