Vie verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Vie DNS -vyöhyketiedostotietueesi, niin voit tallentaa paikallisen kopion vyöhyketiedostostasi. Vienti voidaan sitten tuoda GoDaddy -tilisi toisen verkkotunnuksen vyöhyketiedostoon tai verkkotunnukseen, jonka DNS: ää hallitaan muualla. Viedyt tiedot noudattavat BIND -vyöhyketiedostomuotoa ja RFC 1035 -standardia, joita saatetaan joutua muokkaamaan ennen eri palvelinohjelmistoihin tuomista. Ota DNS -tietueet käyttöön nopeasti verkkotunnuksissasi luomalla malli .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse Vie vyöhyketiedostokäytä dns -mallikuvaketta Lisää -valikko.
    valitse verkkotunnus
  4. Tiedosto ladataan automaattisesti laitteellesi selaimen kautta. Avaa tiedosto paikallisesti nähdäksesi tietueet ja tehdäksesi mahdolliset muokkaukset.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Tuo vyöhyketiedosto toiseen verkkotunnukseen GoDaddy -tililläsi.
  • Luo malli , jolla voit käyttää DNS -tietueita nopeasti verkkotunnuksissasi.