Vie verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Voit viedä verkkotunnuksesi vyöhyketiedostotietueet käytettäviksi kolmannen osapuolen kanssa tai arkistointiin. Jos esimerkiksi haluat kolmannen osapuolen hallitsevan DNS: ääsi, voit viedä vyöhyketiedostotietueet meiltä ja tuoda ne sitten kolmannen osapuolen järjestelmään. DNS -tietueiden arkistointi antaa sinulle varmuuskopion niistä, jos teet virheen muokatessasi DNS: ää.

Viedyt tiedot noudattavat BIND -vyöhyketiedostomuotoa ja RFC 1035 -standardia. Sinun on muokattava vietyjä tietoja manuaalisesti, ennen kuin BIND -DNS -palvelin voi käyttää niitä suoraan. Nämä muokkaukset vaihtelevat sen palvelimen vaatimusten mukaan, johon siirrät viedyn tiedoston.

Ilmeisesti et ole kirjautunut sisään. Jos kirjaudut sisään yllä (kohdassa Tekstikuvake), voit tehdä tämän hieman nopeammin.

1. Siirry DNS-hallinta-sivulle.
  2. Napsauta DNS -hallinta -sivulla Lisäominaisuudet -kohdassa joko Vie vyöhyketiedosto (Unix) tai Vie vyöhyketiedosto (Windows) :
  3. Vie vyöhyketiedosto

4. Järjestelmä luo tekstitiedoston, joka sisältää vyöhyketiedostotietueet verkkotunnuksellesi. Tallenna tiedosto tietokoneeseesi.