Vie verkkotunnukseni vyöhyketiedostot

Vie DNS -vyöhyketiedostotietueesi, niin voit tallentaa paikallisen kopion vyöhyketiedostostasi. Vienti voidaan sitten tuoda GoDaddy -tilisi toisen verkkotunnuksen vyöhyketiedostoon tai verkkotunnukseen, jonka DNS: ää hallitaan muualla. Viedyt tiedot noudattavat BIND -vyöhyketiedostomuotoa ja RFC 1035 -standardia, joita saatetaan joutua muokkaamaan ennen eri palvelinohjelmistoihin tuomista. Ota DNS -tietueet käyttöön nopeasti verkkotunnuksissasi luomalla malli .

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse Toiminnot -valikosta Vie vyöhyketiedosto .
    valitse vientivyöhyketiedosto
  5. Tiedosto ladataan automaattisesti laitteellesi selaimen kautta. Avaa tiedosto paikallisesti nähdäksesi tietueet ja tehdäksesi mahdolliset muokkaukset.