Vietävissä olevan luettelon lataaminen verkkotunnuksien hallinnassa

Luotuasi vietävän luettelon ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun se on valmiina ladattavaksi. Voit ladata luettelosi vietävissä olevien luetteloiden sivulta verkkotunnuksien hallinnan kautta.

Vietävissä olevan luettelon lataaminen verkkotunnuksien hallinnassa

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta verkkotunnusten vieressä Käynnistä.
  3. Valitse Lisää-valikosta Vietävissä olevien listojen hallinta.
  4. Valitse latausnuolta haluamasi vietävän luettelon kohdalla.
  5. Avaa tiedosto valitsemassasi ohjelmassa tai tallenna se tietokoneeseesi.