WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Näytä valmistelusivustoni

Kun olet luonut valmistelusivuston WordPress -hallinnan tiliäsi varten, voit tarkastella valmistelusivustoasi esikatsellaksesi sivustosi muutoksia ennen niiden saattamista näkyviin.

Huomautus: Valmistelusivustot ovat käytettävissä, jos sinulla on Deluxe-, Ultimate-, Developer- tai Pro Managed WordPress -tili. Jos sinulla on Basic -tili, sinun on päivitettävä tilisi käyttämään valmistelusivustoa.

Huomautus: Pro -tilit ovat käytettävissä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Avaa Omat tuotteet -sivu ja napsauta WordPress-hallinta-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta käytettävän sivuston kohdalla kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Valmistelu .
    Valitse lavastus
  4. Napsauta Staging WP Admin .
  5. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  6. Napsauta wp-admin- koontinäytössä seuraavien vaiheiden alla Tarkastele sivustoasi .
    napsauta tarkastele sivustoasi WordPressissä