Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tarkastele tai muuta ASP.NET -versiota Windows -verkkohotellissa

Voit tarkastella tai muuttaa ASP.NET -versiota Windows -verkkohotellissa noudattamalla näitä ohjeita.

Huomautus: Windows-verkkohotellin avulla voit muuttaa ASP.NET-asetuksia verkkotunnuskohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä jokaisen tilisi verkkotunnuksen asetukset, jos et halua käyttää Windows -verkkohotellin oletusta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Alla Web Hosting vieressä Windows Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
  3. Valitse Plesk -hallinta .
  4. Valitse Verkkohotellin asetukset .
  5. Kohdassa Verkkoskriptointi ja tilastot näet Microsoft ASP.NET -versiosi. Jos haluat muuttaa sitä, valitse uusi versio ja valitse OK .