Tarkastele Linux -verkkohotellisivustoni liikennetilastoja, lokeja ja mittareita

CPanel Metrics -sovellusten avulla voit tarkastella Linux -verkkohotellisivustosi liikennetilastoja.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse cPanel-hallinta.
  4. Vieritä kohtaan Metriikka ja valitse sitten tilastosovellus, jota haluat käyttää.

Lisätietoja

• cPanelilla on dokumentaatio Metricsin tilastosovelluksista.