Virhe: Tämä paikka on varattu, verkkotunnusta on jo käytetty

Kun määrität verkkotunnuksesi ja sähköpostisi ensimmäistä kertaa, saatat saada tämän virheen, jos verkkotunnuksella oli jo sähköposti Microsoftin kanssa:

Tämä paikka on varattu. Hups! [Verkkotunnusta] on jo käytetty Microsoft 365 -tilin määrittämiseen Microsoft ©: lla.

Näin voi käydä, jos määrität verkkotunnuksesi Microsoft 365 -kokeilutarjoukseen ja ostat sitten sopimuksen myöhemmin. Ei hätää. Kun olet poistanut verkkotunnuksen Microsoft -tililtäsi, olet valmis käyttämään verkkotunnustasi GoDaddy -tilin Microsoft 365 -ominaisuuden kanssa.

Vaaditaan: Sinun on oltava uudessa hallintakeskuksessa, jotta voit seurata näitä ohjeita.
Uusi hallintakeskuksen vaihtokytkin
  1. Siirry osoitteeseen portal.office.com ja valitse verkkotunnuksesi nykyinen tili. Käytä aiempaa Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi ja valitse Kirjaudu sisään (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja .
  3. Valitse Käyttäjät > Aktiiviset käyttäjät .
    Käyttäjät ja Aktiiviset käyttäjät
  4. Valitse valintamerkki vasemmalla kaikille > kolme > Muuta verkkotunnuksia.
    Vaihda verkkotunnuksia
  5. Valitse avattavasta luettelosta verkkotunnus, joka päättyy xxxx.onmicrosoft.com ja lue hälytys. Verkkotunnuksen muuttaminen muuttaa käyttäjien sähköpostiosoitteita, myös sinun. Jos heidän sähköpostinsa ovat myös heidän käyttäjänimensä, tämä muuttaa myös kirjautumistapaa.
  6. Valitse Tallenna muutokset , jolloin sinut kirjataan ulos. Jos et kirjaudu automaattisesti ulos, valitse profiilikuvake ja Kirjaudu ulos .
    Kirjaudu ulos
  7. Kirjaudu takaisin osoitteeseen portal.office.com , mutta valitse tällä kertaa Käytä toista tiliä, kun kirjaudut sisään sähköpostiosoitteellasi verkkotunnuksen xxxx.onmicrosoft.com kautta. Jos esimerkiksi kirjauduit sisään osoitteella jane@kivaesimerkki.com , sinun on nyt käytettävä osoitetta jane@xxxx.onmicrosoft.com .
  8. Valitse Järjestelmänvalvoja .
  9. Valitse Käyttäjät > Aktiiviset käyttäjät .
  10. Kaikkien käyttäjiesi pitäisi nyt olla xxxx.onmicrosoft.com -verkkotunnuksessa . Varmista, että kaikki aliakset on poistettu valitsemalla näyttönimi suoraan jollekin käyttäjällesi. Jos näkyviin tulee avautuvassa paneelissa Aliases (Aliakset) , valitse Manage email aliases (Hallitse sähköpostialiaksia) .
    Hallitse sähköpostialiaksia
  11. Valitseroskakoriin roskakoriin poistaa edelliseen verkkotunnukseen liitetyt aliakset. Toista kaikille käyttäjille ja Tallenna muutokset .
  12. Jos sinulla on ryhmiä tai jaettuja postilaatikoita, sinun on muutettava verkkotunnukseksi xxxx.onmicrosoft.com myös niille. Valitse Ryhmät > Ryhmät .
    Ryhmät
  13. Valitse vasemmalla oleva valintamerkki ryhmän nimi ja sitten Muokkaa nimeä ja kuvausta .
    Valitse ryhmä ja muokkaa nimeä ja kuvausta
  14. @ -Merkin jälkeen käytä verkkotunnuksen nimeä pudotusvalikossa ja valitse Tallenna . Poistu paneelista valitsemalla Sulje ja toista sama kaikille verkkotunnuksesi ryhmille ja jaetuille postilaatikoille.
  15. Verkkotunnus voidaan nyt poistaa Microsoftista. Valitse Asetus .
    Asennus
  16. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva -kohdan vierestä Näytä oikean verkkotunnuksesi määritys -kohdasta Näytä.
  17. Valitse Hallitse .
  18. Valitse valintamerkki xxxx.onmicrosoft.com -verkkotunnuksen vierestä ja valitse Aseta oletukseksi .
    Aseta oletukseksi
  19. Valitse valintamerkki mukautetun verkkotunnuksesi vierestä > valitse kolme pistettä > Poista verkkotunnus .
    Kolme pistettä ja poista verkkotunnus
  20. Valitse Poista . Verkkotunnuksesi poistettiin Microsoftista, ja nyt voit luoda uusia käyttäjiä Microsoft 365 -yrityksessä GoDaddy -tililtäsi!