Virhe: Tämä paikka on varattu, verkkotunnusta on jo käytetty

Kun määrität sähköpostisi ensimmäistä kertaa, saatat nähdä tämän virheen, jos verkkotunnus on jo Microsoft -tililläsi:

Tämä paikka on varattu. Hups! [Verkkotunnusta] on jo käytetty Microsoft 365 -tilin määrittämiseen Microsoft ©: lla.

Viimeistele sähköpostiasetuksesi poistamalla verkkotunnus Microsoft -tililtäsi. Voi kestää tunti ennen kuin verkkotunnus päivittyy Microsoft -järjestelmissä, ja voit käyttää sitä uudelleen. Jos käytät verkkotunnusta monissa paikoissa, kuten jakeluluetteloissa ja ryhmissä, sen poistaminen voi kestää useita tunteja. Suosittelemme, että suoritat tämän prosessin aikana, jolloin et yleensä saa sähköpostia.

Joitakin vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä ennen aloittamista:

• Verkkotunnuksesi vieressä ei voi olla Default (Oletus). Jos verkkotunnus on määritetty oletukseksi, sinun on ensin valittava eri oletusverkkotunnus. Lue lisää Microsoftilta .
  • Kaikki organisaatiosi käyttäjät, ryhmät ja sovellukset, jotka käyttävät tätä verkkotunnusta, palaavat .onmicrosoft.com -verkkotunnukseen. Ennen verkkotunnuksen poistamista varmuuskopioi tarvittava sisältö, jotta et menetä sitä. Halutessasi voit luoda ne uudelleen, kun sähköpostisi on määritetty GoDaddy -palvelussa.
  • Verkkotunnuksen poistaminen ei peruuta sen rekisteröintiä tai tilausta rekisterinpitäjällä tai DNS -isännällä.

Kun olet poistanut verkkotunnuksen, voit käyttää sitä sähköpostin määrittämiseen Microsoft 365: n kanssa GoDaddy -palvelusta.

1. Siirry Microsoft 365 -hallintakeskukseen . Kirjaudu sisään Microsoft -tililläsi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Huomautus: Jos et voi kirjautua tilillesi, pyydä apua Microsoftilta .

3. Valitse Asetukset ja sitten Verkkotunnukset .
    Asetukset -valikko avattiin näyttämään Verkkotunnukset
  4. Alla verkkotunnus, valitse verkkotunnus listasta.
  5. Valitse Poista verkkotunnus .
    Poista verkkotunnus roskakorikuvakkeella
  6. Valitse oikeasta ruudusta Poista automaattisesti .
  7. Huomautus: Jos näet virheilmoituksen, yritä ratkaista virhe seuraamalla virheen linkkiä, ennen kuin yrität näitä vaiheita uudelleen. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään oletusverkkotunnuksellasi. Jos olet esimerkiksi kirjautunut sisään osoitteessa jane@kivaesimerkki.com ja olet poistamassa osoitetta kivaesimerkki.com , sinun on kirjauduttava uudelleen sisään käyttäen osoitetta jane@NETORG ... (oletusverkkotunnuksesi).