Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Virhelokien käyttäminen

Tämä artikkeli koskee vain verkkohotelleja. Katso lisätietoja kohdasta Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Linux-pohjaisien verkkohotellitiliemme avulla voit kerätä virhelokeja seitsemän päivän ajanjaksoina, alkaen 24 kuluttua lokin käyttöönotosta. Tämän jakson aikana voit tarkastella virhelokeja milloin tahansa. Kun seitsemän päivän jakso on päättynyt, et voi enää tarkastella lokeja.

Jos virhelokin keräämisaikaa jatketaan milloin tahansa seitsemän päivän jakson aikana, kaikki olemassa olevat virhelokit poistetaan ja keräysprosessi aloitetaan alusta.

HUOMAUTUS: Virhelokiominaisuus ei ole käytettävissä ohjelmassa Verkkohotelli, Linux, Säästöklassikko. Etkö ole varma, tarkoittaako tämä sinua? Katso Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Virhelokien käyttöönotto

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  4. Napsauta Hosting Control Panel:n Asetukset-kohdan Virhelokit-kuvaketta.
  5. Valitse Päivitä.

Yleensä kestää 24 tuntia, ennen kuin voit tarkastella virhelokejasi.

Virhelokien näyttäminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  4. Valitse Tiedostot & FTP -valikosta FTP-tiedostonhallinta.
  5. Siirry Virhelokit-hakemistoon.
  6. Valitse tarkasteltavat virhelokit, valitse Lataa ja tallenna sitten tiedostot tietokoneellesi.