SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Visual Studio: Allekirjoita Windows -ohjaimet ohjaimen allekirjoitusvarmenteella

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Kun olet asentanut varmenteesi ja luonut PFX -tiedoston , sinun on allekirjoitettava Windows -ohjaimesi varmenteellasi. Helpoin tapa tehdä tämä on Visual Studio, vaikka on olemassa myös muita vaihtoehtoja.

1. Käynnistä Visual Studio.
  2. Vuonna Solutions Browser hiiren kakkospainikkeella SLN tai VCXPROJ tiedostoa ja valitse sitten Ominaisuudet.
  3. Napsauta vasemmalla olevasta valikosta Ohjainten allekirjoitus ja valitse sitten Yleiset .
  4. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten OK :
    Kenttä Mitä tehdä...
    Allekirjoitustila Valitse Tuotantomerkki .
    Tuotantotodistus Valitse PFX -tiedostosi.
    TimeStampServer Kirjoita http://tsa.starfieldtech.com

Nyt kun rakennat ohjaimesi, se allekirjoitetaan ohjaimen allekirjoitusvarmenteella.

Seuraava vaihe

• Aloita vasta allekirjoitetun tiedoston jakeleminen käyttäjille.