GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Voinko käyttää projekteihini eri laitteita?

Projektin synkronoinnin avulla voit käyttää, muokata, tallentaa ja viedä projektejasi puhelimilla, tableteilla ja pöytätietokoneilla. Tämä tarkoittaa, että kaikki mallit ovat saatavilla GoDaddy Studio -sovelluksesta iOS- ja Android -mobiililaitteilla sekä verkossa.

Tässä on muutamia yleisiä kysymyksiä projektin synkronoinnista:

Miten muokkaan puhelinta, tablettia ja verkkolaitetta?

1. Varmista, että olet kirjautunut samalle GoDaddy Studio -tilille kaikilla laitteillasi.
  2. Luo ja tallenna projekti mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Sinun pitäisi nähdä projektin luomasi projekti, joka syötetään kaikkiin laitteisiisi.

Huomautus: Jos lataaminen kestää jonkin aikaa, yritä päivittää selain tai mobiilisovellus.

3. Avaa projekti ja muokkaa sitä . Näet päivitykset kaikkiin laitteisiisi.

Takaisin alkuun

Voinko muuttaa Project Sync -asetuksiani?

Kyllä, GoDaddy Studio-mobiilisovelluksessa voit valita synkronoinnin vain Wi-Fi-verkossa tai sekä Wi-Fi- että mobiiliyhteyksissä.

Voit tehdä tämän noudattamalla projektin synkronointiasetusten vaiheita .

Takaisin alkuun

Toimivatko monisivuiset projektit eri laitteilleni?

Kyllä, monisivuiset projektit synkronoidaan automaattisesti laitteidesi välille.

Takaisin alkuun

Toimivatko videoprojektit kaikilla laitteillani?

Kyllä, videoprojektit synkronoidaan automaattisesti laitteidesi välille.

Takaisin alkuun

Toimiiko projekti, joka sisältää lataamani fontteja, laitteillani?

Kyllä, jos olet ladannut oman fontin, näitä fontteja käyttävät projektit ovat saatavilla Studiossa iOS: llä, Androidilla ja verkossa.

Takaisin alkuun

Synkronoidaanko projektini, jos olen offline -tilassa?

Et voi synkronoida tai poistaa työsi offline -tilassa, mutta voit silti luoda uusia projekteja ja muokata olemassa olevia projekteja. Työsi synkronoidaan, kun olet taas verkossa.

Tarvitset Internet -yhteyden seuraavia ominaisuuksia varten:

• Kirjautuminen sisään GoDaddy Studio -palveluun
  • Projektin käynnistäminen mallipohjalta
  • Uusien kuvapankkikuvien tai -videoiden lisääminen
  • Uusien grafiikkojen lisääminen
  • Käytä fonttia, jota et ole vielä ladannut
  • Uusien kansioiden luominen
  • Discover -tarinoiden avaaminen iOS -sovelluksessa

Takaisin alkuun

Miksi projektiini lataaminen kestää kauan?

Internet -yhteyden nopeudella on merkitys latausnopeuteen, samoin kuin projekteissasi käytettävien kuvien määrään ja kokoon. Tästä syystä joidenkin projektien synkronointi saattaa kestää kauemmin.

Takaisin alkuun

Miten pääsen käyttämään GoDaddy Studiota?

Voit käyttää GoDaddy Studioa verkkoselaimessasi osoitteessa studio.godaddy.com .

Jos haluat ladata ja käyttää GoDaddy Studio -mobiilisovellusta, skannaa matkapuhelimellasi QR -koodi.
avaa tai lataa sovellus

Takaisin alkuun