GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Voinko käyttää projekteihini eri laitteita?

Projektin synkronoinnin avulla voit käyttää, muokata, tallentaa ja viedä projektejasi puhelimilla, tableteilla ja pöytätietokoneilla. Se on jo saatavilla tietyille laitteille, ja se otetaan käyttöön kaikille asiakkaille lähikuukausina.

Tässä on muutamia yleisiä kysymyksiä projektin synkronoinnista:

Voinko synkronoida Android -projektini?

Jos asensit GoDaddy Studio for Android -sovelluksen ensimmäisen kerran 27. elokuuta 2021 tai uudemmalla, projektisi synkronoidaan automaattisesti pilvipalveluun. Sellaisina ne ovat saatavilla Android -mobiilisovelluksellesi GoDaddy Studiolle, GoDaddy Studio -verkkosivustollesi ja iOS -laitteellesi, jos Project Sync on otettu käyttöön siellä. Pyrimme saamaan tämän ominaisuuden saataville aikaisemmille asiakkaillemme.

Voinko synkronoida iOS -projektini?

Jos olet PRO -tilaaja ja olet asentanut GoDaddy Studio -sovelluksen iOS: lle ennen 9. heinäkuuta 2021, voit ottaa iCloud Sync -toiminnon käyttöön. Tämä tekee sovelluksessa luomasi projektit saataville kaikkiin iOS -laitteisiisi, mutta niitä ei vielä synkronoida Android -laitteidesi tai verkkosi kanssa. Jos asensit GoDaddy Studio iOS: lle myöhemmin, sinulla saattaa olla jo Project Sync. Voit tarkistaa, onko se käytössä, tutustumalla artikkeliin, jossa kerrotaan, onko sinulla Project Sync .

Miten muokkaan puhelinta, tablettia ja verkkolaitetta?

1. Varmista, että olet kirjautunut samalle GoDaddy Studio -tilille kaikilla laitteilla.
  2. Luo ja tallenna projekti mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Sinun pitäisi nähdä projektissa luomasi projekti syötteenä molemmille laitteille.

Huomautus: Jos lataaminen kestää jonkin aikaa, yritä päivittää selaimesi.

3. Avaa ja muokkaa projektia valitsemallasi alustalla.

Toimivatko monisivuiset projektit eri laitteilleni?

Kyllä, monisivuiset projektit synkronoidaan laitteidesi kanssa, joissa Project Sync on käytössä.

Toimivatko video- ja ladatut fonttiprojektit kaikilla laitteillani?

Olemme kovasti töissä synkronoinnissa video- ja siirrettyjen fonttiprojektien kanssa, mutta toistaiseksi kyseisiä projekteja ei synkronoida, ja ne ovat käytettävissä vain laitteessa, jolla olet luonut ne.

Voinko työskennellä offline -tilassa nyt, kun projektini synkronoidaan?

Voit luoda uusia projekteja ja muokata olemassa olevia projektejasi offline -tilassa, mutta seuraavat ominaisuudet edellyttävät Internet -yhteyttä:

• Projektin käynnistäminen mallipohjalta
  • Uusien kuvapankkikuvien tai -videoiden lisääminen
  • Uusien grafiikkojen lisääminen
  • Käytä fonttia, jota et ole vielä ladannut
  • Uusien kansioiden luominen
  • Discover -tarinoiden avaaminen

Projektin synkronointia, poistoja, jakamista jne. Ei tapahdu, kun olet offline -tilassa, mutta työsi synkronoidaan, kun olet taas verkossa.

Huomautus: Tarvitset Internet -yhteyden, jotta voit kirjautua sisään GoDaddy Studio -palveluun. Et voi kirjautua sisään, kun olet offline -tilassa.

En näe projektejani muilla laitteilla. Mitä minun pitäisi tehdä?

• Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla tilillä kaikilla laitteilla, joita käytät.
  • Yritä päivittää selaimesi.

Miksi projektiini lataaminen kestää kauan?

Internet -yhteyden nopeudella on merkitys latausnopeuteen, samoin kuin projekteissasi käytettävien tiedostojen (kuvat, videot) määrään ja kokoon. Tästä syystä joidenkin projektien synkronointi saattaa kestää kauemmin.

Liittyviä tietoja