No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Voinko lähettää tiedostoja verkkotiedoston kansiosta?

Jos Online Storage on yhdistetty sähköpostiosoitteeseen, voit lähettää tiedostoja, kun luot sähköpostiviestin verkkopohjaiseen sähköpostiin, ja sisällyttää valitut tiedostot liitteinä sähköpostiviestiin. Tämän ominaisuuden avulla verkkopohjainen sähköpostin kirjoitusnäyttö avautuu ja valitut tiedostot liitetään tyhjään viestiin. Täytä sähköposti ja napsauta Lähetä viesti .