Voinko siirtää Sivuston varmuuskopioinnin (Site Backup) eri verkkohotellitilille tai palvelimeen?

Ei voi – et voi muuttaa verkkohotellitiliä tai palvelinta, joka on yhdistetty Sivuston varmuuskopiointi (Site Backup) -sopimukseesi.

Jos haluat käyttää Sivuston varmuuskopiointia (Site Backup) toisessa verkkohotellitilissä tai palvelimessa, voit lisätä siihen Site Backups -sopimuksen.

Jaetun verkkohotellitilin kohdalla voit kuitenkin muuttaa verkkohotellitilin käyttämää verkkotunnusta (Web & Klassikko / cPanel / Plesk).

Seuraava vaihe


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.