Outlook 2007, 2010 ja 2013 -tuen loppu

1. marraskuuta 2021 alkaen Microsoft 365 -palveluja ei enää tueta kaikissa Outlook for Windows -versioissa. Seuraavia Outlook -versioita ei enää tueta:

Jos käytät tällä hetkellä Microsoft 365 -sähköpostia näissä versioissa, jatka Outlookin käyttämistä Windows -työpöydällä päivittämällä viimeisin versio. Etkö ole varma, mikä versio sinulla on? Etsi Outlook -versiosi .

Hanki uusin Outlook -versio

Jos sinulla on Microsoft 365 Business Professional, tilaukseesi sisältyy Microsoft Office. Voit ladata Officen uusimman version ja jatkaa Outlookin käyttöä seuraamalla näitä ohjeita .

Jos sinulla on Microsoft 365 -versio, joka ei sisällä Officen työpöytäversiota, päivitä pakettisi tyyppi seuraamalla näitä ohjeita . Business Professional- tai sitä uudemmat paketit sisältävät ladattavia Office -sovelluksia Outlookin kanssa.

Tarkista vaihtoehtoisesti sähköpostisi käyttämällä Outlookia verkossa, Microsoftin verkkopohjaista sähköpostia. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon .