Office 365 GoDaddyn toimittamana Ohje

Voinko silti käyttää Outlookin tai Officen vanhaa versiota?

Kyllä, voit yhä käyttää Outlookin vanhaa versiotasi, jos se on yhteensopiva Office 365:n kanssa. Outlook 2010 -sovellusta ja uudempia versioita tuetaan. Jos Outlook-versiosi on vanhempi kuin 2010, päivitä Outlook-versiosi.

Jos sinulla on jo Office, voit yhä käyttää sitä päivityksen jälkeen. Voit myös käyttää kaikkia niitä Office 365:n ominaisuuksia ja ohjelmistoja, jotka sisältyvät tilaukseesi.