No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Voit käyttää ja vapauttaa karanteenissa olevia sähköposteja Advanced Email Security -toiminnon avulla

Advanced Email Security -lisäosan avulla käyttäjät ja organisaation ylläpitäjät voivat etsiä ja vapauttaa karanteenissa olevia viestejä Proofpointissa.

1. Kirjaudu sisään Kehittynyt sähköpostin suojaus .
  2. Valitse Lokihaku .
    Lokihaku kohdassa Työkalut
  3. Valitse Erityinen käyttäjä ja valitse sitten sähköpostiosoite, jolla on karanteenissa olevat viestit.
    Määritetty käyttäjä sivun yläosassa
  4. Valitse tyyppi ja päivämäärä ja valitse karanteenissa Status.
  5. Valitse Etsi . Tämä palauttaa luettelon kyseisen käyttäjän karanteeniin asetetuista viesteistä määrittämiesi suodattimien sisällä.
    Hae suodatusvaihtoehtojen alapuolelta
  6. Valitse valintaruutu sen viestin vasemmalla puolella, jonka haluat vapauttaa karanteenista.
  7. Valitse Toiminnot -kohdasta , miten haluat käsitellä viestiä:
    • Vapauta karanteenista : Vapauta viesti.
    • Vapauta ja hyväksy : Vapauta viesti ja tunnista lähettäjän turvalliseksi.
    • Ilmoita vääräksi positiiviseksi : Tunnista sähköpostin toiminta, jota ei pitäisi suodattaa roskapostiksi.
    • Ilmoita vääräksi negatiiviseksi : Tunnista viesti roskapostiksi, jota pidettiin virheellisesti tavallisena sähköpostina.
  8. Valitse Käytä.

Voi kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin karanteenista vapautettu sähköposti näkyy käyttäjän postilaatikossa.

Huomautus: Jos ilmenee virhe, odota viisi minuuttia ja yritä uudelleen.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos haluat muuttaa sitä, kuka voi vapauttaa karanteenissa olevat sähköpostit, muokkaa roskapostiasetuksiasi .