W3 Total Cache -laajennuksen asentaminen ja määrittäminen WordPressissä

Voit asentaa W3 -välimuistin nopeuttaaksesi WordPress -sivustoasi kahdella tavalla. W3 Kokonaisvälimuisti vähentää aikaa, joka tarvitaan usein vierailtujen sivujen luomiseen sivustollasi. Se myös ottaa käyttöön yleisiä parhaita käytäntöjä, kuten JavaScript- ja CSS -optimointia, nopeuttaakseen aikaa, jonka sivustosi lataaminen verkkoselaimeen kestää.

Tämä prosessi kestää noin 10–15 minuuttia, ja se voi saada WordPress-sivustosi tuntemaan olonsa mukavammaksi.

Varoitus: Tämä artikkeli ei koske WordPress -hallinnan tilejä, jotka eivät toimi W3 Total Cache -laajennuksen kanssa. Hallitulla WordPressillä on jo optimoitu välimuisti, joten sinun ei tarvitse käyttää toista välimuistityökalua. Katso kohdastaMinkä tyyppinen verkkohotellitili minulla on?

W3 Total Cache -laajennuksen asentaminen WordPressiin

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Laajennukset > Lisää uusi .
  3. Kirjoita Etsi laajennukset -ruutuun W3 Total Cache .
  4. Asenna laajennus valitsemalla W3 Total Cache (W3 -välimuisti) -kohdan vierestä Install Now (Asenna nyt).
  5. Aktivoi laajennus valitsemalla Aktivoi.

WP Total Cache -laajennuksen määrittäminen WordPressissä

1. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Suorituskyky > Yleiset asetukset .
  2. Valitse Sivun välimuisti -alueelta Ota käyttöön .
  3. Valitse Page Cache Method -luettelosta Disk: Enhanced .
  4. Valitse Pienennä -alueella Ota käyttöön .
  5. Valitse Pienennä -tilaksi Automaattinen .
  6. Valitse HTML -pienennin -luettelosta Minify (oletus) .
  7. Valitse JS minifier -luettelosta JSMin (oletus) .
  8. Valitse CSS -minifier -luettelosta Minify (oletus) .
  9. Valitse Tietokannan välimuisti -alueella Ota käyttöön .
  10. Valitse Tietokannan välimuistimenetelmä -luettelosta Levy .
  11. Valitse Objektivälimuisti -alueella Ota käyttöön .
  12. Valitse Objektin välimuistimenetelmä -luettelosta Levy .
  13. Valitse Selaimen välimuisti -alueella Ota käyttöön .
  14. Valitse Muu -alueella Optimoi levyllä parannettu sivu ja minimoi NFS: n välimuistitallennus .
  15. Valitse Tallenna kaikki asetukset .

W3 Total Cache -laajennuksen vianmääritys WordPressissä

Tyhjennä ensin välimuisti valitsemalla Suorituskyky ja tyhjennä sitten kaikki välimuistit . Sinun tulisi myös käydä sivustollasi eri selaimella, koska oletusarvoisesti W3 -välimuisti ei näytä välimuistissa olevaa sisältöä kirjautuneille käyttäjille.

Jos sivustossasi on edelleen ongelmia, se voi olla ristiriita W3 -välimuistin ja jonkin muun laajennuksen tai teeman välillä. Tunnista kumpi seuraavien ohjeiden avulla:

1. Poista kaikki laajennukset käytöstä, paitsi W3 Total Cache.
  2. Valitse Suorituskyky ja tyhjennä välimuisti tyhjentämällä kaikki välimuistit.
  3. Tarkista sivustosi eri selaimella.
  4. Ota kukin laajennus käyttöön yksitellen ja tyhjennä välimuisti jokaisen laajennuksen käytön jälkeen, kunnes löydät ongelman.
  5. Voit halutessasi vaihtaa johonkin WordPressin oletusteemoista nähdäksesi, häiritseekö jokin teeman mukautettu koodi välimuistin tallentamista.

Jos olet havainnut ristiriidan W3 -välimuistin ja jonkin muun laajennuksen välillä, sinun on päätettävä aktivoida vain yksi näistä sivustollasi. Voit ottaa yhteyttä laajennuksen kirjoittajiin mahdollisen ratkaisun löytämiseksi.

Jos et vieläkään voi saada sivustoasi toimimaan, sinun tulee lähettää virheen lähetyslomake valitsemalla Suorituskyky -välilehti ja valitsemalla sitten Tuki lähettääksesi lomakkeen ilmaista tukea ja vianmääritystä varten. Poista sitten W3 Total -välimuisti käytöstä väliaikaisesti, kunnes tukipyyntösi on käsitelty.

Jos sivustosi antaa 500 -virheen etkä voi kirjautua sisään, sinun on kirjauduttava sisään FTP: n tai FTP -tiedostonhallinnan kautta ja muokattava .htaccess -tiedostoa. Sinun pitäisi poistaa kaikki näiltä näyttävät koodiosat:

# BEGIN W3TC [section name here]
[code here]
# END W3TC [section name here]