Mitä Office -sovellukset ovat?

Microsoft 365 Office ja Business -sovellusten avulla saat enemmän aikaan missä tahansa. Kaikki Microsoft 365 -sopimukset sisältävät Office-sovellusten mobiiliversioita ja versioita. Jos sinulla on Business Professional -sopimus tai enemmän, voit myös asentaa nämä sovellukset laitteisiisi ja saada pääsyn muihin yrityssovelluksiin. Vertaile sähköpostisopimuksia jotta löydät sopivan sinulle.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikko ja valitse sovellus, jonka kanssa haluat työskennellä.
    Microsoft 365 Yrityssovellukset

Office -sovellukset

Huomautus: Jos näytön koko on yli 10,1 tuumaa, tarvitset lisenssin Office -työpöytäsovellusten muokkaamiseen. Jokainen käyttäjätili sisältää yhden lisenssin.

Word

Luo parempia asiakirjoja Microsoft Wordilla, joka on monipuolinen tekstinkäsittelyohjelma, jonka avulla voit luoda, muokata, jakaa ja julkaista työsi. Lue lisää Microsoftin Wordin käytöstä.

Excel

Hallitse, visualisoi ja analysoi tietoja Microsoft Excelin avulla. Voit luoda laskentataulukoita, käyttää laskenta- ja grafiikkatyökaluja ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa työkirjoissa. Lue lisää Microsoftin käyttämästä Excelistä.

Outlook

Pysy järjestyksessä ja yhdistä Microsoft Outlookiin. Outlook on kalenteri- ja sähköpostiohjelma, jonka avulla voit luoda ja lähettää sähköposteja, hallita tehtäviä ja suunnitella aikataulusi. Lue lisää Microsoftin Outlookin käytöstä.

OneNote

Käynnistä digitaalinen muistikirja Microsoft OneNoten avulla. OneNote on vapaamuotoinen muistiinpanosovellus, jonka avulla voit muotoilla muistiinpanoja, piirtää, jakaa ja pysyä järjestyksessä. Lue lisää Microsoftin OneNoten käytöstä.

PowerPoint

Nosta esitykset seuraavalle tasolle Microsoft PowerPointin avulla. Luo, jaa ja luo ammattimaisia esityksiä sovelluksessa. Lue lisää Microsoftin PowerPointin käytöstä.

Yritysohjelmat

Varaukset

Pysy aikataulussa Microsoft Bookingsin kanssa. Se on online- ja mobiilisovellus pienille yrityksille, jotka käyttävät ajanvarauksia, kuten kampaamoja tai hammaslääkäritoimistoja. Varauksia on saatavilla vain Premium -paketeilla. Lue lisää Microsoftin Bookings -palvelun käytöstä.

Suunnittelija

Järjestele ja suunnittele projekteja Microsoft Plannerilla. Voit määrittää tehtäviä, seurata edistymistä ja keskustella tiimin jäsenten kanssa sovelluksessa. Planner on saatavana Online Essentials-, Premium- ja korkeammilla paketeilla. Lue lisää Plannerin käytöstä Microsoftilta.