Luo Cron -työpaikkoja

Cron on vakio Linux -toiminto, jonka avulla voit ajoittaa tehtäviä, nimeltään "Cron Jobs", suoritettaviksi ilman valvontaa määrätyllä taajuudella.

Huomautus: Cron -töiden tehokas käyttö edellyttää Linux -komentojen ymmärtämistä.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanel -aloitussivun Lisäasetukset -osiossa Cron -työt .
  5. Anna tarvittavat tiedot cPanel Cron Jobs -sivulle. Lisätietoja on cPanel Cron Jobs -ominaisuusdokumentaatiossa .
  6. Napsauta Lisää uusi Cron -työ .

Lisätietoja

Voit soittaa PHP -komentosarjoille Cron Jobsille käyttämällä seuraavia komentokentässä :
/usr/local/bin/php -q /home/[user name]/[path to the file]
Voit myös muokata ja poistaa Cron -töitä tältä sivulta.