Ohje

GoDaddy-ohje

What is APT-GET?

APT-GET lets you install software on an Ubuntu Linux server via SSH.

To view the help documentation for APT-GET, run man apt-get in SSH, or view the Ubuntu documentation.

Next steps


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.