Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Mikä on estetty luettelo?

Ohitettu luettelo on ”Älä lähetä” -luettelosi. Kukaan estetyn luettelon käyttäjistä ei voi lähettää osoitteeseen. Ja vaikka lataatkin samat yhteystiedot, GoDaddy Email Marketing tunnistaa, että osoitteet on estetty, ja pitää ne poistettujen luettelossa varmistaen turvallisuutesi.

Hylätyn luettelon yhteystietojen määrää EI lasketa yhteystietojesi kokonaismäärään. Niitä ei lasketa ollenkaan Kaikki -luetteloon milloin tahansa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että estetyt yhteystiedot vievät tilaa.

Lisäksi, kun yhteystiedot lisätään estettyyn luetteloon, GoDaddy Email Marketing säilyttää kaikki näihin kontakteihin liittyvät postitustilastot ja muut tiedot, vaikka et enää lähettäisikään niitä.

Miten yhteystieto pääsee estettyyn luetteloon?

GoDaddy Email Marketing automaattisesti tuo kaikki Palautuneissa, jääneitä, Merkitty roskapostiksi, ja Vahvistamaton tilaajat osaksi tukahdutetaan luettelosta, kun toiminto tehdään.

Kun sähköposti on poistettu käytöstä tai tilaaja poistaa sen käytöstä tai merkitsee sähköpostin roskapostiksi, sähköpostiosoite lisätään automaattisesti poistettuun luetteloon. Palautettuja sähköposteja yritetään uudelleen (vain siinä tapauksessa), ja sähköpostiosoite siirretään takaisin aktiivisten tilaajien luetteloon, jos sähköpostin toimitus onnistuu.

Kun tilaaja kirjautuu sisään kaksinkertaisen valintalomakkeen kautta, häntä ei vahvisteta ja se asetetaan poistettuun luetteloon. Yhteyshenkilö pysyy siellä, kunnes hän napsauttaa sähköpostissaan lähetettyä vahvistuslinkkiä. Sen jälkeen ne siirretään automaattisesti aktiivisten tilaajien luetteloon.

Voit myös itse lisätä yhteystietoja estettyyn luetteloon.

Miksi estetty luettelo on tärkeä?

On erittäin tärkeää, ettet lähetä sähköpostia uudelleen kenellekään, joka on peruuttanut tilauksen, merkinnyt sähköpostisi roskapostiksi tai palauttanut viestin. Äläkä lähetä sähköpostia kenellekään, joka ei ole vielä vahvistanut osoitettaan, jos käytät kaksinkertaista kirjautumista koskevaa rekisteröitymislomaketta. Hyvä toimitus riippuu siitä, lähetätkö vain turvalliseen ja terveelliseen luetteloon. Lähetettyjen henkilöiden lähettäminen saattaa johtaa huonoon toimituksen laatuun, väärinkäytöksiin liittyviin valituksiin ja tilisi jäädyttämiseen.

Huomautus: Jätä tämä luettelo ennalleen äläkä poista yhteystietoja siitä lainkaan. Jos tiettyjen yhteyshenkilöiden tukahduttaminen tapahtuu manuaalisesti, varmista, että ne on pyydetty lisäämään uudelleen tilaajaluetteloosi.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

Ohitettu luettelo on ”Älä lähetä” -luettelosi. Kukaan estetyn luettelon käyttäjistä ei voi lähettää osoitteeseen. Ja vaikka lataatkin samat yhteystiedot, GoDaddy Email Marketing tunnistaa, että osoitteet on estetty, ja pitää ne poistettujen luettelossa varmistaen turvallisuutesi.

Hylätyn luettelon yhteystietojen määrää EI lasketa yhteystietojesi kokonaismäärään. Niitä ei lasketa ollenkaan Kaikki -luetteloon milloin tahansa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että estetyt yhteystiedot vievät tilaa.

Lisäksi, kun yhteystiedot lisätään estettyyn luetteloon, GoDaddy Email Marketing säilyttää kaikki näihin kontakteihin liittyvät postitustilastot ja muut tiedot, vaikka et enää lähettäisikään niitä.

Miten yhteystieto pääsee estettyyn luetteloon?

GoDaddy Email Marketing automaattisesti tuo kaikki Palautuneissa, jääneitä, Merkitty roskapostiksi, ja Vahvistamaton tilaajat osaksi tukahdutetaan luettelosta, kun toiminto tehdään.

Kun sähköposti on poistettu käytöstä tai tilaaja poistaa sen käytöstä tai merkitsee sähköpostin roskapostiksi, sähköpostiosoite lisätään automaattisesti poistettuun luetteloon. Palautettuja sähköposteja yritetään uudelleen (vain siinä tapauksessa), ja sähköpostiosoite siirretään takaisin aktiivisten tilaajien luetteloon, jos sähköpostin toimitus onnistuu.

Kun tilaaja kirjautuu sisään kaksinkertaisen valintalomakkeen kautta, häntä ei vahvisteta ja se asetetaan poistettuun luetteloon. Yhteyshenkilö pysyy siellä, kunnes hän napsauttaa sähköpostissaan lähetettyä vahvistuslinkkiä. Sen jälkeen ne siirretään automaattisesti aktiivisten tilaajien luetteloon.

Voit myös itse lisätä yhteystietoja estettyyn luetteloon.

Miksi estetty luettelo on tärkeä?

On erittäin tärkeää, ettet lähetä sähköpostia uudelleen kenellekään, joka on peruuttanut tilauksen, merkinnyt sähköpostisi roskapostiksi tai palauttanut viestin. Äläkä lähetä sähköpostia kenellekään, joka ei ole vielä vahvistanut osoitettaan, jos käytät kaksinkertaista kirjautumista koskevaa rekisteröitymislomaketta. Hyvä toimitus riippuu siitä, lähetätkö vain turvalliseen ja terveelliseen luetteloon. Lähetettyjen henkilöiden lähettäminen saattaa johtaa huonoon toimituksen laatuun, väärinkäytöksiin liittyviin valituksiin ja tilisi jäädyttämiseen.

Huomautus: Jätä tämä luettelo ennalleen äläkä poista yhteystietoja siitä lainkaan. Jos tiettyjen yhteyshenkilöiden tukahduttaminen tapahtuu manuaalisesti, varmista, että ne on pyydetty lisäämään uudelleen tilaajaluetteloosi.

Seuraava vaihe

Lisätietoja