Mitä komponentteja verkkohotellini tukee?

Jotkin verkkosivustot tarvitsevat tiettyjä komponentteja toimiakseen oikein. Tämä luettelo näyttää tuetut komponentit jaetuille ja yritysverkkohotelleille.

Komponentti Linux -verkkohotelli
cPanelin kanssa
Windows -verkkohotelli
ja Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX) -
.NET -ydin
kautta WebDeploy
-
Bootstrap v4 -
CGI
cURL
Cron -työpaikat -
FTP SSL: n kautta
ionCube -
mod_rewrite -
Microsoftin URL -kirjoitusmoduuli -
MS SQL -
MySQL
Perl
PHP
Python
Raakakäyttöoikeuslokit
Palvelimen virhelokit -
Palvelupuoli sisältää (SSI)

Tililläsi on erilaisia ominaisuuksia sen tasosta riippuen (Säästö, Luksus jne.). Saat lisätietoja tasokohtaisista ominaisuuksista, kuten tietokantojen tai verkkosivustojen lukumäärästä, ohjeaiheesta Linux- jaettu verkkohotelli tai Yritysverkkohotelli tai Windows-verkkohotelli Pleskin kanssa .