3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Mitä ominaisuuksia itse hallittu/hallittu/täysin hallittu palvelimeni tarjoaa?

Palvelimiamme (sekä VPS- että omistettuja ) on saatavilla kolmella eri tavalla riippuen tarvitsemastasi tuesta ja ominaisuuksista:

Itse hallitut palvelimet ovat ammattilaisille, jotka haluavat mahdollisimman paljon hallintaa. Nämä ovat hienoja, jos olet tyytyväinen komentokehotteisiin ja olet kokenut järjestelmänvalvoja.

Hallitut palvelimet on luotu useimpia asiakkaita ajatellen. Ne tarjoavat palvelimen tehon sekä helpon palvelimen hallinnan ohjauspaneelin kautta. Se on kuitenkin edelleen huomattavasti monimutkaisempi kuin WYSIWYG -ohjelma, kuten Kotisivukone .

Täysin hallitut palvelimet antavat GoDaddy -palvelun hallita ja ylläpitää vastuuta. Olet vielä vastuussa sivustojen haluat isäntä palvelimella, mutta me huolehdimme aika paljon kaikkea muuta.

Suunnitelmien vertailu

Tässä on eritelty, mitä edellä mainittujen tietojen kääntää kannalta sitä ja tätä.

OminaisuusItse hallittavaHallittuTäysin hallittu
Automaattinen korjaustoiminto-
Root -käyttöoikeusMääritettäväMääritettävä
Ohjauspaneelit-
Varmuuskopiot: Tarvittaessa-
Varmuuskopiot: Disaster Recovery-
SSH
Sovellusten hallinta-
Omat IP -osoitteet133
Siirtymät jaetusta verkkohotellista-
Asiantuntijapalvelut (ES)$$
SeurantaHyväParempiParas
Saumattomat päivitykset
Tuki: Chat
Tuki: Oma tiimi--
Selite
Tuettu
$Saatavana maksullisena tukena
-Ei tuettu/saatavilla

Ominaisuuksien määritelmät

Hanki lingo meidän kielellemme ... (Näin lapset sanovat nykyään, eikö vain?)

Laastari

Kun tietoturva -aukkoja korjataan, on tärkeää saada ne palvelimelle mahdollisimman pian. Automaattisen korjaustiedoston avulla palvelimesi hyödyntää käyttöjärjestelmän tai ohjauspaneelin kautta saatavana olevia korjaustyökaluja päivittämään mahdollisesti ongelmalliset elementit nopeasti.

Root -käyttöoikeus

Jos haluat asentaa ohjelmiston palvelimeesi komentorivin tai muiden ylläpitäjän tason tehtävien kautta, tarvitset todennäköisesti pääkäyttäjän oikeudet. Ellet ole perehtynyt palvelimesi hallintaan komentorivin kautta, emme suosittele sen käyttöä. On paljon helpompaa katkaista palvelimesi käyttämällä power root -käyttöoikeutta kuin se, että käytät samoja oikeuksia sen korjaamiseen.

Ota käyttöön pääkäyttäjän käyttöoikeudet sukupolven 3 hallittuun tai täysin hallittuun palvelimeen

Ohjauspaneelit

Palvelimen hallinta on paljon suoraviivaisempaa ohjauspaneelin avulla, joka luo käyttöliittymän, jolla voidaan suorittaa ylläpitäjän tason tehtäviä, kuten FTP-käyttäjien luominen ja verkkosivustojen lisääminen palvelimeesi. Ilman ohjauspaneelia voit hallita palvelintasi vain komentorivin kautta.

Varmuuskopiot: Tarvittaessa

Olet nähnyt varoitukset, joissa sanotaan "Suosittelemme palvelimesi varmuuskopiointia ennen näiden muutosten tekemistä". Tämä on se varmuuskopio. Luo yksi varmuuskopio ja palauta palvelimesi siihen, jos asiat eivät toimi oikein.

Varmuuskopioi sukupolven 3 palvelimeni

Varmuuskopiot: Disaster Recovery

Jos palvelimesi vahingoittuu vakavasti, meillä on usein varmuuskopio palvelimestasi. Nämä palautukset ovat saatavilla maksua vastaan ottamalla yhteyttä asiakastukeen .

Varoitus:

Emme takaa, että palvelimestasi on varmuuskopio hätäpalautuksesta. Teemme parhaamme pitääksesi nämä saatavilla, mutta et voi luottaa tämän varmuuskopion saatavuuteen.

SSH -käyttö

Ammattilaiset, jotka käyttävät palvelimia, huomaavat usein, että graafisen käyttöliittymän sijaan heille on nopeampi ja helpompi antaa komentoja itse palvelimelle. SSH on keino, jolla he voivat tehdä tämän.

Palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell)

Sovellusten hallinta

WordPressin tai Drupalin kaltaisten sovellusten asentaminen on entistä tylsää, mitä useammin sitä tehdään. Sovellusten hallinnan avulla sinulla on valtava valikoima sovelluksia, joista voit valita, sekä työkalut automaattisiin päivityksiin ja sovelluksen siirtämiseen palvelimellasi.

Siirtymät jaetusta verkkohotellista

Jaetusta verkkohotellista palvelimelle päivittämisellä on paljon etuja, mutta jos olet huolissasi sivustosi siirtämisestä, siirtotyökalumme tekee siitä todella helppoa. Pyyhkäisemme vanhan jaetun verkkohotellisi tilin palvelimellesi muutamalla napsautuksella ja asetamme kaiken puolestasi.

Tällä hetkellä tämä ominaisuus on käytettävissä vain cPanel/Linux -tileille, mutta lisäämme Pleskin ominaisuudet pian.

Asiantuntijapalvelut (ES)

Palvelinten ylläpitäjät ovat myös käytettävissäsi palvelimen komponenttien kuorimiseksi, korjaamiseksi ja korjaamiseksi. Meillä on koko luettelo saatavilla meidänVerkkohotellipalveluiden valikko .

Seuranta

Valvomme kahta ensisijaista elementtiä:

• Verkkomme pysyy terveenä ja onnellisena reitittämällä palvelimesi kävijät verkkoon.
  • Palvelimesi säilö , joka varmistaa NodePingin ja muiden tekniikoiden avulla, että palvelimesi vastaa pyyntöihin onnistuneesti.

Kukin palvelintukitasomme tarjoaa eri valvontajärjestelmän:

Itse hallittu/hyvä sisältää vain verkonvalvonnan sen varmistamiseksi, että et saa DDoSed -palvelua.

Hallittu/parempi sisältää verkko- ja säilövalvonnan, joten tiedät, onko palvelimesi koskaan katkennut.

Fully Managed/Best sisältää verkko- ja säilöseurannan sekä palvelinammattilaisten tiimin, joka huolehtii valvontaraporttisi ongelmista.

Saumattomat päivitykset

Jos huomaat tarvitsevasi tehokkaamman palvelimen, tarjoamme paikallisia päivityksiä, jotka eivät vaadi työtäsi.

Tuki: Chat

Olet jumissa ja haluat nopean vastauksen. Katso, mitä tuemme

. Yksi palvelijaammattilaisistamme voi tällöin auttaa sinua sisäänrakennetun chat-ominaisuutemme avulla.

Tuki: Oma tiimi

Täysin hallittujen palvelimiemme valikoimassamme on odotettavissa olevat palvelimet, mukaan lukien palvelinten ylläpitäjien tiimit, joihin voit ottaa yhteyttä, jos tarvitset jotain palvelimellasi.