Mitä mod_pagespeed -toimintoja tuet?

Linux -verkkohotellitilisi voi käyttäämod_pagespeed , avoimen lähdekoodin moduuli, joka optimoi verkkosivut ja niiden resurssit suorituskyvyn parantamiseksi. Katso lisätietoja Googlen dokumentaatiosta .

Voit ottaa sen käyttöön verkkohotellitililläsi .htaccess -tiedoston avulla. Tässä on esimerkki koodauksesta, jonka voit sisällyttää .htaccess -tiedostoon Extend Cache -toiminnon ottamiseksi käyttöön:

IfModule pagespeed_module > ModPagespeed on ModPagespeedEnableFilters extension_cache /IfModule >

Voit ottaa käyttöön seuraavat toiminnot ModPagespeedEnableFilters -direktiivillä:

Toimintopagespeed.conf -koodi
Laajenna välimuistiextension_cache
Kutista välilyönticollapse_whitespace
Yhdistä CSSYhdistä_css
Siirrä CSS kohteeseen HEADmove_css_to_head
Elide -määritteetelide_attributes
Poista kommentitpoista_kommentit

Saat lisätietoja mod_pagespeed -funktiosta napsauttamalla sen linkkiä Toiminto -sarakkeesta.

Muita mod_pagespeed -ominaisuuksia

Voit myös ottaa käyttöön seuraavat direktiivit .htaccess -tiedostossa:

• ModPagespeedDisallow
  • ModPagespeedAllow
  • ModPagespeedMapOriginDomain
  • ModPagespeedMapRewriteDomain

Lisätietoja näiden direktiivien käytöstä on kohdassa mod_pagespeedin käyttö .

Testaamme edelleen mod_pagespeed -toimintojen yhteensopivuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden, joita ei ole vielä listattu. Koska mod_pagespeed on edelleen beetaversiossa, sen ominaisuudet saattavat muuttua. Emme myöskään voi taata, että mahdolliset käyttöön otetut moduulit eivät ole ristiriidassa verkkosivustosi sisällön kanssa.