WordPress-hallinta Ohje

Miksi WordPress-hallinta-tilillä voi olla hyödyllistä käyttää väliaikaista verkkotunnusta?

WordPress-hallinta-sivustojen määrittämisen yhteydessä sinulle tarjotaan mahdollisuutta väliaikaisten verkkotunnusten käyttämiseen. Näin voit tarkastella ja muokata sivustojasi verkkotunnuksen DNS-asetuksia muuttamatta. Toisin sanoen voit pitää valmiin sivustosi käytössä muokatessasi uutta sivustoa.

Väliaikaisia verkkotunnuksia täytyy käyttää, koska WordPress käyttää sisäisissä linkeissä ja tiedostorakenteissa absoluuttisia, ei suhteellisia, polkuja. Palvelu ei siis käytä linkkejä, jotka suhteutetaan ladattavaan verkkotunnukseen (esimerkki:

a href="/hakemisto/tiedosto.pääte" />linkin teksti/a>
),

vaan absoluuttisia linkkejä, jotka viittaavat tiettyyn verkkotunnukseen ja ovat seuraavanlaisia:

a href="http://domain.tld/directory/file.extension">linkin teksti/a>

Kun absoluuttiseen linkkiin sisältyvä verkkotunnus viittaa väärään tiliin, se ei löydä odotettuja resursseja URL-osoitteesta. Kun se tällöin yrittää ladata tiedostoja WordPressin luomien absoluuttisten ja verkkotunnuksen sisältävien polkujen kautta, se ei löydä niitä, koska oikea verkkotunnus sijaitsee eri osoitteessa. Tästä johtuen sivuston linkki hajoaa.

Kun käytät väliaikaista verkkotunnusta, saat meiltä työkalun, jolla voit muokata tai esikatsella sivustojasi niiden verkkotunnusten DNS-asetuksia muuttamatta. WordPress käyttää väliaikaista verkkotunnusta varsinaisen verkkotunnuksen tilalla, joten absoluuttiset polut ovat käytettävissä verkossa ja ne sisältävät sivuston toiminnan kannalta olennaiset resurssit.

Tiedät, että he käyttävät tilapäistä verkkotunnusta, koska jätämme pysyvän viestin WP -hallintapaneeliin ja ilmoitamme sinulle:
valitse muuta verkkotunnuksen linkki

Kun olet valmis siirtämään DNS: n ( lisätietoja ), sinun tarvitsee vain seurata Lisää verkkotunnus -linkkiä ( vastaavat ohjeet ), ja me hoidamme kaiken sen varmistamiseksi, että sivustosi toimivat.