Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Wincachen tuki jaetulle Plesk -verkkohotellille

Jaetut Plesk -verkkohotellitilimme tukevat Wincachea PHP -sovelluksille. Tämä ominaisuus voi parantaa PHP -sovellusten suorituskykyä webhotellitilisi välimuistin avulla.

Microsoftilla on asiakirja, joka kertoo Wincachen toiminnasta täällä . Jaetut Plesk -verkkohotellitilimme tukevat kaikkea artikkelissa kuvattua. Olemme kuitenkin oletusarvoisesti ottaneet käyttöön Mitä Mitä Wincache tekee "Ilmaiseksi" -osiossa.