Windows: Asenna koodin/ohjaimen allekirjoitusvarmenne ja luo PFX-tiedosto

Huomautus: 1. kesäkuuta 2021 alkaen GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteita. Jos omistat jo koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää uusia sitä 1.6.2021 jälkeen. Kaikki ennen 1.6.2021 myönnetyt varmenteet pysyvät voimassa niiden vanhentumiseen saakka.

Kun olet vahvistanut koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmennepyynnön, myönnämme sinulle varmenteen. Tämän jälkeen voit ladata varmenteesi, asentaa sen Microsoft Management Console -konsoliin (MMC) ja luoda PFX-tiedoston. Käytä tämän jälkeen kyseistä PFX-tiedostoa koodisi allekirjoittamiseen Microsoft SignTool -työkalulla (koodin allekirjoittaminen) tai Visual Studiolla (ohjaimen allekirjoittaminen).

Varoitus: PFX-tiedoston luominen edellyttää, että sinun on käytettävä samaa konetta kuin jota käytit CSR-pyyntösi luomiseen.

Lataa varmenteesi

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse ladattavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Lataa varmenne -kohdassa Palvelintyyppi ja valitse sitten Lataa Zip-tiedosto.
  4. Avaa ZIP-tiedosto ja siirrä SHA2.spc-merkkeihin päättyvä tiedosto johonkin helposti käytettävissä olevaan sijaintiin.

Huomautus: Käytä Windows Vista -ohjaimien kohdalla tiedostoa, jonka nimi päättyy merkkeihin SHA1.spc.

Windows 7 -ohjaimien kohdalla käyttäjiesi on asennettava tämä korjaustiedosto, jotta voidaan käyttää SHA-2-funktiolla allekirjoitettua ohjaintasi.

Asenna varmenne MMC-konsoliin

1. Syötä Windowsin hakuun mmc ja käynnistä sitten Microsoft Management Console -sovellus napsauttamalla sitä.
  2. Laajenna Varmenteet (Paikallinen tietokone) ja Henkilökohtainen.
  3. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella Varmenteet ja siirry sitten seuraaviin valikoihin: Kaikki tehtävät > Tuo.
  4. Valitse Seuraava.
  5. Selaa ja paikanna SPC-tiedosto. Sen löytäminen edellyttää, että muutat tiedostotyypiksi PKCS #7 Certificates (*.spc, *.p7b).
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse Aseta kaikki varmenteet seuraavaan säilöön ja varmista, että arvona on Henkilökohtainen.
  8. Valitse Valmis.

Luo PFX-tiedosto

PFX-tiedoston (jota tulet käyttämään SignTool-työkalun tai Visual Studion kanssa) luominen edellyttää, että yhdistät varmennetiedostosi ja yksityisen avaimesi MMC-konsolissa.

1. Napsauta MMC-konsolissa varmennettasi (sen yleinen nimi näytetään Myönnetty seuraavalle -sarakkeessa) hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Vie.
  2. Valitse Seuraava.
  3. Valitse Kyllä, vie yksityinen avain.
  4. Valitse Henkilökohtaisten tietojen vaihto... -kohdassa Sisällytä kaikki varmenteet varmennepolkuun, jos mahdollista.
  5. Suojaa varmenne antamalla vahva salasana ja vahvistamalla se, ja valitse sitten Seuraava.
  6. Tallenna yhdistelmätiedosto Selaamalla haluamaasi säilytyssijaintiin ja valitse sitten Seuraava.
  7. Valitse Valmis.

PFX-tiedosto on nyt tallennettu paikallisesti tietokoneeseesi.

Seuraava vaihe

Seuraava vaihe riippuu siitä, minkä tyyppistä varmennetta käytät:

‌‌Varmennetyyppi‌‌ Käytä näitä ohjeita...
Koodin allekirjoitus SignTool: Allekirjoita Windows -koodi koodin allekirjoitusvarmenteella
Ohjaimen allekirjoitus Visual Studio: Allekirjoita Windows -ohjaimet ohjaimen allekirjoitusvarmenteella